Дневен хороскоп за 24 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
211
Добави коментар

15 лунен ден, Луна в Стрелец/Козирог

До 16:00 БГ време Луната е в Стрелец, а след това преминава в Козирог и ние  ще сме под влияние на Пълнолуние.  Както повечето от вас знаят-  Пълнолунието винаги е съпътствано  с ярки емоционални преживявания  или събития, които са показателни или са под формата на развръзки.

Всичко това сега може да засегне ключови приоритети, които са свързани с кариерното ни развитие, обществено положение, но и най-близки, емоционални, сърдечни, важни за нас връзки.

Както казах вече случващото се е под формата на развръзка и според натрупани до този момент тенденции и нека то да ни зарадва.  Случващото се днес ще има отражение поне за следващите две седмици, а може и по-дълго време, така че е препоръчително да се стремим доколкото е възможно да усилваме позитиви  и да канализираме евентуални предизвикателства в оптимално подходяща за нас посока.

Все пак- по един естествен начин ще се укрепват онези отношения, които са надеждни и перспективни…

Някои връзки ще се реформират, но други ще бъдат прекратени и в такъв случай- едва ли ще бъдат възстановени.

Чудесен признак е, ако днес се радвате на топлота и разбиране с близки до сърцето ви хора, получите обогатяващи предложения или такива, които допринасят за кариерното ви развитие.

Можем да очакваме знакови новини, които са свързани с управленски или власт имащи структури, в известен смисъл денят ще е показателен и както казах вече- за тенденции и бъдещи перспективи на развитие като минимум за идните около две седмици…

Овен, Лъв, Стрелец–  до 16:00 БГ време  вашето настроение ще е приповдигнато,  защото успявате да влияете на околните и над средното ниво… Ще имате силна мотивация да се доказвате, да постигате успехи или налагате мнението си, а това е половината път към постигането на поставената цел, действайте! В късния следобед и вечерта- ние вече сме под влияние на пълнолуние, случващото се през това време ще е важно или показателно за бъдещи перспективи на развитие в кариерното ви развитие, за материалното ви състояние, професионална реализация и т.н.  И нека случващото се да ви зарадва. Усилете позитиви и се помъчете да отстраните евентуални предизвикателства, онова,  което може да ви дестабилизира финансово. Днес не е желателно да поемате рискове, които са свързани с материалното ви състояние, опитайте се повече да придобивате  или пък да отстранявате хора или обстоятелства, които  точат ресурсите ви. Чудесен признак ще е, ако преобладават приходите или вид подкрепа и позитивни преобразувания, а не разходите, все още може да влияете, да правите анализи, тази тенденция ще се съхрани и през следващите около два дни като възможности, но и предизвикателства.

Телец, Дева, Козирог–  през първата част от деня  вие продължавате да бъдете в ситуация, която изисква повишена адаптивност от ваша страна, така че да извлечете максимални ползи  в обективно предизвикателна среда.  В късния следобед и вечерта-  могат да ескалират важни събития, развръзки, голяма част от тях са провокирани от вас самите и в миналото  и касаят важни за вас връзки, партньорски отношения и обществено положение. Все още можете да влияете, въпреки че събитията са набрали скорост.  Чудесно признак е, ако днес се радвате на повече внимание, обръщайте специално внимание на онези, които ви разбират и подкрепят честолюбивите ви планове, това ще е отличен признак. Днес може да направите пробив в избрана от вас направление  чрез конструктивната ви позиция, устойчивост, надеждност, практичност  и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  почти през целия ден информационният поток ще е много усилен, няма да ви липсва внимание, напротив, често ще се оказвате в центъра от такова… Подходящо е да укрепите връзки, които виждате че допринасят за чувството ви на щастие- общо.  Може да разнообразите и освежите ежедневието си в приятна компания. В късния следобед и вечерта могат да възникнат  интересни новини, събития и развръзки, които ще ескалират и през следващите два дни  и засягат финансовото ви състояние  или професионална реализация.  Все още можете да влияете, така че да защитите интересите си, действайте, преговаряйте, отстранявайте евентуални слабости, случващото се сега  и през следващите около два дни  може да се отрази  на благосъстоянието ви, на онова, което имате- общо.

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня вие сте натоварени с множество ангажименти, които по правило отхвърляте успешно, вашите действия и инициативност  в повечето случаи ще имат позитивно отражение върху репутацията ви, кариерното ви развитие или финансовото ви състояние. В късния следобед и вечерта все по-важна тема стават  ваши отношения лични или делови. Може да чуете знакови новини, да проведете разяснителни разговори, които ще покажат  на какво може да се надявате в определени отношения и нека случващото се да ви зарадва, а ако има някой предизвикателства, вие да ги отстраните, за да не ви влияят и през следващите седмици  или повече. Прекратени контакти днес, едва ли ще бъдат възстановени… Но днес и през следващите около два дни- вие все още може да насочвате  и това ще има широко отражение точно- върху важни за вас отношения…