Най-важните неща, от които ще имате нужда за ден на плажа

1
210
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кристално чиста вода и фин пясък, какво друго може да е необходимо за един перфектен ден на плажа? В идеалния случай нищо, но всъщност организирането на уикенд на плажа или езерото изисква да впрегнем организационните си умения, особено ако ще посетите някоя дива дестинация, където баровете и малките магазинчета са истински мираж. Плажната кърпа, слънцезащитният крем и водата са само някои от основните елементи, които трябва да планирате и поставите в куфара или чантата си.

Плажни чехли

Камъни, пясък или мръсотия , най-добрите ви приятели на плажа определено ще са чехлите. Това лято наистина има такива, които да задоволят всички вкусове и всичките им личности. Грубите форми се адаптират към множество ситуации, докато най-женствените са идеален за удължаване на деня, преминаващ към аперитива.

Купи плажни чехли Guess

Купи плажни чехли Karl Lagerfeld

Надуваем дюшек

Надуваемия дюшек е невероятно забавен аксесоар, за деня, прекаран на плажа. На него може да си направите невероятни фотосесии или да се излежавате докато плавате в морето. 

Купи надуваем пояс

 

Купи надуваем дюшек

Плажна кърпа

Каквато и да е дестинацията, на която отивате, плажната кърпа е истинска необходимост. Тази година са актуални  поп цветове, с големи лога, които се виждат добре от далеч. 

 Купи плажна кърпа Bimba y Lola

Купи плажна кърпа Kenzo

Тагове
bimba y lola, Kenzo, купи сега, кърпа за плаж, лято, модерни кърпи за плаж, надуваем дюшек, надуваем пояс, плажни находки, плаш, поръчай онлайн