Дневен хороскоп за 10 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
201
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Трети лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева  ще продължи да ни  подтиква да бъдем по-практични, критични, както към получена информация, така и към обикалящата действителност- в един по-широк смисъл.

Така по един естествен начин- ние днес може да се сблъскаме с илюзии, там където ги е имало..

Днес получаваме важна информация, могат да се водят по бурни дебати, които да преобразят важни за нас връзки…

Ако сме имали преувеличени или неточни представи за някой, това пак така ще бъде по-видно от обикновено и със съответните последици.

Все пак е препоръчително да се пазим  от изказвания, при които сме по-емоционални или не си слагаме спирачки, за да не съжаляваме на по-късен етап.

В късния следобед и вечерта  нарастват шансовете  да спечелим нещо желано  или поне да се предпазим от необмислени загуби, действаме все по-рационално.

Число на богатството

Нумерология- водещи показания за живота, нужди и здравето…

Лунен калентар за август 2021г., вижте кои са щастливите ви дни…

И Дзин оракул на бъдещето..

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен  с все повече ангажименти, подходящо време е да се докажете професионално  или да защитите интересите си. Възможно е на повърхността да изплуват важни факти, които засягат репутацията или кариерното ви развитие, в друг случай това са преобразуващи събития, които трябва да канализирате в една по-подходяща за вас посока чрез рационалния си подход и като се освободите от всичко, което ви дестабилизира и ви действат деструктивно, понякога и зад гърба ви, ако има такива влияния, то те ще бъдат по видни от обикновено. Това е подходящо време  да се разделите с всички дела, които само ви натоварват но не ви носят полза, или ви нанасят щети- чисто материални, но не само… По такъв начин може да сложите своеобразен ред в хаоса… Въпреки всичко денят не протича по предварителен график, постоянно може да се разпилявате между това което трябва да вършите  и други приоритети, които са лични и могат да объркат  плановете ви. Информационният поток е много усилен и осветява важни за вас връзки, може да чуете или да изкажете думи , които да преобразят отношенията ви и нека това да е в положителна посока , така и ще бъде, ако не преминавате  определени граници на добрия тон.

Телец, Дева, Козирог–  днес често ще се оказвате в центъра от внимание  и ще оказвате силно влияние  върху околните.  Възможно е понякога да изглеждате в очите на другите  като по-критични, крайни или взискателни, но в повечето случаи- вашето действие и поведение  ще са конструктивни, вие ще разсейвате съмнения, неясноти, измами и илюзии и ще сте като стабилизиращо звено, както за себе си, така и за другите, дори и това не винаги да е приятно… Вашата сила постепенно ще расте  и това все повече ще го усещате през втората част на деня и вечерта. Въпреки всичко вие може да се чувствате доста неспокойни, защото трябва да защитавате интересите си или усещате, че ескалират важни събития, които могат да имат дългосрочно или подчертано преобразуващо отражение върху ключови въпроси  като социален статус и репутация, най-близки взаимоотношения, сигурност- общо. В повечето случаи- ще правите правилен избор….

Близнаци, Водолей, Везни– денят не протича по предварителен график, може постоянно да ви се налага да се съобразявате с външни фактори, хора или обстоятелства, това може да се превърне в повод  да преоцените  взети решения, така че да защитите интересите си. Денят е важен за финансовото ви състояние, онова, което имате- общо, а то може да бъде  утвърдено или преумножено,  ако получавате нужната подкрепа от страна на хора, които допринасят за благоденствието ви. Изглежда днес водеща цел за вас трябва да бъде- да укрепите важни за вас връзки, които могат да се превърнат в мост към успехите ви или чувството ви на щастие… Не са изключени по-емоционални разговори, бурни дебати или новини, които да преобразят част от вашите контакти. Здравите ще станат още по-здрави, останалите могат да се скъсат, защото са безперспективни.  Пазете се от загуби, буквално и в по-широк смисъл, които могат да бъдат провокирани от страна на определени личности… В оптимален случай- инвестирате в бъдещето си, действате по-гъвкаво и адаптивно…

Риби, Рак, Скорпион– днес водите важни разговори, получавате цена информация, от която да се възползвате.  Възможно е не всичко чуто да бъде по вкуса ви, но със сигурност ще е полезно, защото знанието винаги е полезно… Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.  Денят е подходящ да ударите  партньорски отношения, приоритетни за вас връзки… Това може да се случи като отстраните  онова, което забелязвате като деструктивно, не точно, понякога измамно или като илюзия… Също- обсъждате общи и бъдещи планове.. В следобедните часове и късно вечерта  са възможни приятни изненади  или поне разговорите стават по-конструктивни.  Можете да се разтоварите в приятна компания. Почти през целия ден сте натоварени над средното ниво с ангажименти, но денят не протича по предварителен график.  Професионалната ви реализация също се осветява,  някой от вас могат да бъдат в  превратен моменти по отношение на доходи и кариерно развитие, вижте на къде духат ветровете  и насочете платната по попътен вятър, образно казано…