Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г.

1
245
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

През тази седмица посрещаме новата 2022г. и нека тя да донесе на всички преди всичко здраве, щастие, сбъднати желания!

Ще си позволя да ви направя кратък обзор за 2022г. и съответно- какво можем да очакваме!

Важно астрологично събитие е, че Юпитер ще премине в зодиакалния знак Риби още на 29 декември 21г. и ще остане в този сектор до 11 май 22г. Все едно ще „прелети“ през този зодиакален знак и асоциативно ще донесе бързи и значими промени. Според зодиакалния знак Риби- тези промени ще бъдат основно концентрирани върху социалната и здравната система. Можем да очакваме, че ще се вземат социално-значими мерки, които действително ще имат позитивно отражение на различни нива. През януари Венера е ретроградна, Меркурий също ще е ретрограден от 14 януари и до 04 февруари, така че вероятно взети вече решения ще се преразглеждат, ще се изчистват грешки и пропуски. Но през февруари и март- те действително трябва да сработят и ще се отчитат за конструктивни, подкрепящ и по-ефективни.

До май 2022г.- държавни и управленски структури и не само в България, а в целия свят ще направят всичко възможно, за да овладеят финансовата криза и в значима степен ще успеят.

Що се отнася до пандемията и други здравни приоритети- през първите месеци на 2022г. действително може да се очаква своеобразен пик на заболели, защото Юпитер от Риби може да преумножи инфекциозните заболявания. Юпитер в Риби се свързва с инфекциозни и автоимунни заболявания, но също- лекарствата. Трябва да се има предвид, че Риби се управлява от Нептун и Юпитер…Да обясним по-подробно за любителите на астрологията…Юпитер и Нептун са в най-голямата си сила в зодиакалния знак Риби., съответно- въздействието на тези планети и от този сектор ще имат огромно значение и отражение, особено, когато съвпаднат през април, май 2022г. Това е много рядко астрологично събитие, веднъж на около 165 години. Да кажем, че това се е случило за последно през 1855г. През този период откритията на  Луи Пастьор предизвикват истинска  революция в науката на XIX век, с широко отражение върху медицината, промишлеността и селското стопанство. Налага се спорната до този момент  „микробна теория“ за болестите, съответно- забележителни открития за причините и начините за предотвратяване на много болести, довели до спасяването на много животи през следващите десетилетия. Можем да се надяваме сега, че този съвпад ще доведе отново до пробив в медицината с откритието и налагането на нов тип лечение, лекарства, включително и за по-тежки и авто-имунни заболявания, освен инфекциозни. Това може да е нещо съвсем ново и непознато, вероятно- революционно…

След 11 май Юпитер ще навлезе в Овен и ще остане в този сектор до 29 октомври 22г. Докато Юпитер е в Овен- ние ще усетим прилив на енергия, ще растат възстановителните ни сили, инициативността ни и т.н. От юни месец- ще навлезем силно оздравителен период, буквално и в преносен смисъл и искрено се надявам, вярвам, че това в значима степен ще ни измъкне от тази продължителна пандемия. Има още много основания, от астрологична гледна точка и по мое мнение, че ще оставим зад гърба си тази остра и неприятна тема или тя ще премине в много по-лека и овладяна форма.

На този фон- на авансцената ще излязат ярки лидери, предприемачи, които ще постигнат значими успехи, както за себе си, така и за своето обкръжение. До края на септември можем да очакваме бум на търговия, успехи ще имат хора, които са в транспортния и развлекателния бизнес също. Бързи процеси на промени в търговия, транспорт, развлекателен бизнес- отново ще дръпнат или предизвикат неприятни инфлационни процеси. Те ще активират пак социално-значими мерки и реакции от управляващи структури от ноември 2022 и до март 2023г. След март 2023г., ще отворим „нова страница“, преразпределението на финансови блага трябва да е приключило в значима степен, ще започне ново икономическо развитие, което ще е в ново направление, защото вече са нахлули нови правила, възможности и перспективи, които трайно ще се настанят и ще прорастват, но по-спокойно, без такива кризи, обогатяващо за мнозина и не за всички разбира се…Дотогава всеки трябва да е намерил своя „златен билет“ за влак /образно казано/, в направление, в което може да открие своето щастие, благоденствие, според желания, способности, предприемчивост, ясна визия за бъдещо развитие и в по-далечна перспектива!

Новогодишната нощ ще я посрещнем с Луна в Стрелец, можем да очакваме по-шумни и интересни празнични дни. Вероятно мнозина ще предпочетат да прекарат празничните дни като пътуват и ще прекарат незабравими, весели мигове. Мнозина ще отпуснат душата си, жадна за приключения и повече позитивни емоции…

Щастлива Нова година!

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Овен

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Телец

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Рак

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Дева

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Везни

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 27.12.21- 02.01.22г., зодия Риби