Дневен хороскоп за 14 март 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
235
Добави коментар

13 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв винаги усилва вярата в собствените ни сили и възможности, но същевременно- честолюбието, гордостта, също- желанието да изпъкнем, да бъдем забелязани и оценени по достойнство.

Така днес реакциите ни ще бъдат по-ярки, емоционални и денят обещава да е доста интересен. Ако получаваме достатъчно внимание, тогава това ще ни подтиква да демонстрираме най-доброто от себе си, „ да блестим“, това ще има позитивен ефект върху ентусиазма, адреналина и настроението ни.

Ако някой се държи неуважително или се почувстваме пренебрегнати, тогава съответният отговор ще бъде в повечето случаи- спонтанен, дори неовладян и със съответните последици.

По един естествен начин ще се тестват за здравина важни за нас връзки, понякога- позиции в колектив, защото ескалира и своеобразна конкуренция, в която всеки се стреми да изпъкне, да се докаже и т.н.

Не е изключено да се водят доста шумни спорове, нека да бъдат и конструктивни. Въпреки всичко, когато Луната е в Лъв нашият тонус е висок, възстановителните сили са големи и все намираме начин- да порадваме сърцето си.

Не можем да разчитаме на кой знае каква обективност, и е хубаво да не вземаме прибързани решения.

От утре и постепенно- ще се разделяме с някакви илюзии, грешни решения, ще идентифицираме измами, там където ги има…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център от внимание, но може да се чувствате предизвикани да действате или реагирате по-емоционално на определени разговори, които водите и в които трябва да отстоите мнението и интересите си. Имате силата да насочвате тенденциите над средното ниво, вие сте под светлината на прожекторите, вашите качества се осветяват, оценяват по достойнство. Демонстрирайте най-доброто от себе си, не позволявайте да ви въвличат в деструктивни спорове и като не губите крайни цели от поглед.

Телец, Дева, Козирог- днес може да възникват перманентно допълнителни задачи, с които трябва да се справяте. Денят е отличен да въздействате на дела, които иначе отчитате за извън контрола си, натрупали са се във времето, но са останали без изход или решение. От вас може да се изисква да действате по-решително, за да се справите с всички предизвикателства . Ако това не е ваша тема, тогава може да имате нужда да намалите темпото, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, за да направите избор или за да сглобите една цялостна картина за бъдещето развитие. По различни поводи това може да се налага…

Водолей, Везни, Близнаци– днес се осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Възможно е да водите доста емоционални разговори, нека да бъдат и конструктивни кото проявявате по-голямо толерантност и разбиране към отсрещната страна, ако желаете разбира се и прецените, че си заслужава. Набелязвате силни и евентуални слаби звена в отношенията си, същевременно днес може да им въздействате над обичайното, възползвайте се и насочвайте внимателно.

Риби, Рак, Скорпион– подходящо време да се докажете на работното място, да защитите интересите си, да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. От вас ще се изисква да демонстрирате най-доброто от себе си и то ще бъде забелязано и оценено по достойнство, така че ще има свое материално или морално отражение като следствие… Ако има нещо, което действа зад гърба ви или препятства реализацията ви, то ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки. В друг случай- това са допълнителни задачи за изпълнение, с които трябва да наваксате, за които преди може да не ви е достигало време или енергия…