Дневен хороскоп за 27 април 2022г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
178
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Риби

Луната днес ще транзитира през последните градуси на зодиакалния знак Риби, така че ще усили нашата впечатлителност в пъти.

Днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.

Всички емоции, чувства, които са се трупали в нашата душа ще се активират, понякога от собствените ни и преувеличени усещания, сензитивност, желания, а в други случаи- по външни и независещи от нас причини.

Светът около нас може да изглежда леко нереален, все едно го гледаме през цветна лупа и зависи какво стъкло ще сложим, образно казано…

Днес можем да узнаем тайни, да идентифицираме скрити преживявания на отсрещната страна. Не са изключени важни или показателни събития, новини, които ще покажат кои от нашите мечти са реалистични, могат да се материализират, дали се движа в правилна посока, какво имаме да преодоляваме….

Припомням, че сме в период на развръзки и то за изминалото полугодие, нека случващото се да ни порадва. Ако нещо остане зад гърба ни, значи то няма потенциал да продължи напред и едва ли ще можем да го задържим.

По- уязвими сме на външни влияния, евентуални внушения, така че трябва внимателно да избираме своята компания.

Все пак и в повечето случаи ще се радваме на прояви на повече разбиране, емпатия от страна на околните, можем да разчитаме и на по-голяма добронамереност…

Мнозина може да се чувстват по-отпаднали, разсеяни или концентрирани предимно върху лични приоритети. Повече можем да разчитаме на интуицията си, а не толкова на рационални съждения, така че не бива да пренебрегваме вътрешния си глас.

Препоръчително е да сведем до минимум или да избягваме, доколкото това е възможно- употребата на лекарствени или упойващи продукти.

Овен, Лъв, Стрелец- по-голяма част от събитията се движат предимно по инерция. Не са изключени събития, новини, вид развръзки, които показват на какво можете да разчитате в чисто професионален аспект, какво трябва да промените или да оставите зад гърба си. Чудесен признак ще бъде, ако днес получите вид опека, награда, за полагани от вас до този момент усилия. Може да идентифицирате скрити или допълнителни източници за печалба, ако това е невъзможно, тогава вероятно ще трябва да направите някакъв по-рязък завой в бъдеще и след новолунието. Може да наваксате с дела, които са изостанали, които сте учители за извън контрола си… Чудесен момент да получите вид подкрепа от страна на семейството, други важни за вас хора, които могат да допринесат за благоденствието или чувството ви на щастие. Може да имате нужда от почивка или да не се претоварвате твърде и чисто физически.

Телец, Дева, Козирог– днес няма да ви липсва внимание, приятна компания, напротив- ще се намират хора, които да подкрепят честолюбивите ви планове, думите ви имат голяма чуваемост. Може да получите добри новини или такива, които да преобразят бъдещи перспективи на развитие. Информационният поток е много усилен, може да чуете думи, които да оставят дълбока следа в сърцето ви… Днес вашите партньорски отношения или важни за вас връзки могат да се преобразят, в повечето случаи в положителна посока, денят е много подходящ да ги оздравите… Общуването е проводник на множество възможности. Ако въпреки това някои контакти не се развиват точно така, както искате или очаквате, тогава това ще е признак, че различията между вас са много по-сериозни, изискват повече време, за да се изчистят и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци- денят е наситен с множество събития, в повечето случаи- те ще ви дават шанс да изпъкнете, да направите пробив в избрано от вас направление, да подействате позитивно на вашите доходи или онова, което имате- в един по-широк смисъл. Денят е подходящ да спечелите нещо важно за вас, препоръчително е да преговаряте за интересите си, вероятността да ви подкрепят е повече от голяма. Част от събитията се движат и по инерция, не са изключени развръзки, които да покажат- какво ви действа обогатяващо, допринася за благоденствието ви, ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят, допринасят за това… Те може да се окажат своеобразен „ златен билет“ за вашето по-светло бъдеще. Можете да подействате добре и на вашето здраве, ако това ви интересува.

Риби, Рак, Скорпион– вие продължавате да оказвате влияние на хора и събития над средното ниво, а действията ви имат широко отражение. С по-голяма лекота постигате целите си, намирате пътища и начини. Денят е чудесен да оздравите сърдечни връзки с ваши партньори, приятели, пораснали деца, ако имате такива. Вероятно ще намерите време за любими личности, за развлечения, за нещо, което да ви достави удоволствие. Съумявате да изпъкнете, да направите положително впечатление, да постигнете успехи, които могат да имат широко отражение. Струва си днес да бъдете по-инициативни, да демонстрирате вашия потенциал, това няма да остане незабелязано или без ответни последици…