Бащата на близначките Габриела и Биляна печели “Сървайвър-3”!?!

33
Добави коментар
IMollov
IMollov

Бащата на секси близначките явно е решил да довърши започнатото от дъщерите си и да им даде показен урок как се оцелява в екстремни ситуации. “Не успях да ги науча на мръсни номера, иначе щяха да стигнат по-далеч”, каза през октомври м.г. пред репортер на народното издание кърджалийският Ален Делон.
Николай Мартинов е най-добре подготвеният физически от всички останали участници в третия сезон на “Сървайвър”, успя да разузнае още човек на народното издание. Хора от кухнята издават, че професионалният спортист бил с най-големи шансове да грабне голямата награда от 250 000 лв. Доволни от развоя на събитията, продуцентите още отсега обмисляли да вдигнат двойно мизата и така победителят в надпреварата да си тръгне с половин милион.
“Сървайвър 3” вече се снима в района на Панама. Маршрутът до всички снимачни локации и тази година е единствено по… вода. Времето за предвижване до тях е между 30 и 50 минути. В това издание обаче екипът се радва на по-спокойно море и на невероятно красиви гледки, твърдят от предаването. Те издават още, че единствената прилична храна, която са яли сървайвърите до момента, включва кокошка, прасе и …скат с размери от близо един квадратен метър. Огромното морско чудовище е било уловено от неколцина храбреци, сред които и Николай Мартинов. Как точно е станало това, ще видим още в първите епизоди, които ще бъдат излъчени през септември.
В първия месец от снимките здравословното състояние на оцеляващите било сравнително добро, като досега пораженията включват паднали нокти от ръцете и краката, множество охлузвания и порезни рани, разузна в аванс единствено репортерът на “Блиц”.

Кърджали,
Георги АНДОНОВ

ДОСИЕ
41-годишният кърджалиец Николай Мартинов е възпитаник на Националната спортна академия, специалност автомобилизъм. Две години е бил и национал по бобслей и лека атлетика. Учили са заедно със световната шампионка Светла Димитрова, също участничка в миналогодишния “Сървайвър”. Родопчанинът с аленделоновско излъчване се занимава още със сърф-бординг, офроуд… – общо с 12 вида спорт! Има си и собствен клуб по мотокрос и редовно участва в състезания. Носител е на десетки престижни награди.
Мартинов се пробва и като моряк в търговския флот. 36 месеца се лашка по вълните с арабски кораби из Индийския океан. Гордее се, че в България почти нищо не е работил. “Обидно ми е да протегна ръка за 200-300 лева заплата”, заяви преди време в интервю пред “Блиц” атлетичният тип. Доскоро Николай поддържаше стандарта си с малък автосервиз в края на Кърджали. В момента работи в Пловдив.

ВЛАДО КАРАМАЗОВ ОСТАВА В ПАНАМА?

Водещият на “Сървайвър” Владо Карамазов планирал да емигрира в Панама, разправят хора от екипа на шоуто. Театралният секссимвол си е харесал кокетна лятна къщичка там, която възнамерява да купи с хонорара от екстремното риалити. “Такова чудо не съм виждал, тук е раят”, разправял Карамазов на приятелите си.

ЗМИИ ПЪЛЗЯТ ПО ЕКИПА

Миналата година екипът на “Сървайвър” се видя в чудо от свирепи плъхове, но тази година е още по-страшно, разкриват оттам. Опасни змии постоянно държат в прединфарктно състояние участници и технически персонал. “Често сутрин ги настъпваме по стълбите на хотела, защото българският блок е разположен съвсем близо до джунглата. За щастие ухапани няма”, разказват нашите в Панама.