България напуска ЕС, показва среден пръст като пич, макар да е тя, а не той

21
Добави коментар
momi
momi

България обяви, че напуска Европейския съюз като пич, а може би по-скоро пичеса, понеже е в женски род. Още повече – страната ни е показала символичен среден пръст, надигайки леко Сакар планина, с присвита Странджа и леко прибрани Родопи.

 

Според запознати с lifestyle-а на държавите, България иска да напусне Европейския съюз, ревнувайки го от своята съседка Турция. Връзката на родината ни с ЕС започна бурно, с отброяване от 10 наобратно и заря на 1 януари 2007-а година. За малко над 2 години връзката от бурна и страстна бързо премина в един злободневен дух, изпълнен с дразги за пари и еврокомисарки.

 

България спря да чувства тръпката и удоволствието от връзката си с ЕС, докато Съюзът спря да гледа на страната ни като на екзотично миньонче от Изтока и премина към дащната още по-източна съседка, която освен с големи, отпуснати, шляпащи при най-крехко движение дадености, ще черпи с локум, баклава и жежко кафе от джезве.

 

Познавачи на подобни интимни слухове предричат родината ни да получи субсидии до края на годината, като в замяна ЕС запазва точно нищо от това, което след 2 години се оказва до голяма степен еднопосочна връзка. Въпреки това, България в неформална обстановка хапливо е казала: \“ЕС ще се сети като му се доприискат тесни старопланински проходчета, докато ръшка онази ми ти празна диарбекирска шир!\“

 

Слуховете за връзки с Македония допълнително са разклатили отношенията на ЕС с България, която за да си отмъсти е започнала да яде много храни без ГМО, от които е затлъстяла, тъй като само едни ГМО пръжки и сухи пастички нямат чак толкова мас и калории.

zhelyo