Защо мъжете се влюбват

3
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Когато един мъж ни се обясни в любов, ние приемаме признанието му като разбираемо и логично. Нали сме създадени да ни обожават! Но защо всъщност мъжете се влюбват? Какво ти кара да стават безумно влюбени? Какво помага на жените да завоюват мъжките сърца? На тези въпроси ще потърсим отговор.

Резултатите от проведена анкета сочат:

50 % от мъжете хлътват до уши от непонятно чувство в областта на слабините…

29 % – не могат да живеят без майка си

13 % – обожават женската гръд

6 % – страдат от мързел и не могат да чистят след себе си

2 % – от скука.

И така, посмяхте ли се? Защото пак нямаме отговор, но поне се размяхме. За да отговорим на въпроса какво кара един мъж да полудява от любов, беше проведена анкета сред силната половина на света. Представяме ви резултатите – този път по-подробни и логични.

– Съвпадение на вкусове и интереси – обикновено общите навици, интереси и гледни точки дават на мъжа „почва“ да хлътне бързо и ужасно силно. Сякаш е от една и съща плът и кръв с любимата.

– Възможността да сподели нещо съкровено – мъжете също плачат, да! А да си размекнат и разнежен не може пред всекиго. Само пред любимата, която ще те разбере. Цена няма тази жена, с която един мъж е способен да бъде откровен и да споделя проблемите си.

– Заради честността. Жена, която показва на един мъж, че не е прав, заслужава внимание и уважение. В обратния случай, когато жената е на погрешно мнение и се извини, то в кърпа ви е вързан този мъжки екземпляр.

– От жажда за приключения. Ако една жена е авантюристична и обича приключенията, ако е способна да скача с парашут и да покорява върхове, ако е надарена с творческо мислене и нестандартно поведение, мъжът на минутата ще я различи в тълпата и ще заблестят очите му…

– Заради възможността да забрави за проблемите. Когато един мъж забравя за грижите си в компанията на дама, това определено означава, че има шанс да го покори.  Една магнетична жена също така оправя настроение, вдъхва бодрост и разсмива.

– Заради влюбчивостта на момичетата. Мъжете си падат егоисти и те много обичат да гледат в очите на млади госпожици своето собствено отражение и сляпо обожание.

– Заради лова. Каквото и да говорим, мъжете са ловци – те искат жертви и изпитват удоволствие от завоеванията.

– Просто така – видял, заговорил и се оженил. С една дума – химия!