Риана лъсва гола в Плейбой срещу $1 500 000

6
Добави коментар
Sasho-sait
Sasho-sait

Суматоха
  Шоу

Риана лъсва гола в Плейбой срещу $1 500 000

PlovdivWeek на 11/05/2012, 10:33

Снимка: zimbio.com

Риана и преди се е снимала разголена

Легендарното мъжко списание Плейбой е отправило изключително щедра оферта за актови снимки към популярната певица Риана. От изданието предлагат $1,5 милиона на изпълнителката, за да разкрие прелестите си пред фотографите. Преговорите с младата звезда се водят под личното ръководство на плейбой номер едно – Хю Хефнър.

Риана и Хеф за момента обсъждат предложението. Според него тя е най-добрата музикална изпълнителка, която може се появи на корицата. В момента тя е на върха на своята кариера, красива, секси и със сериозна международна популярност. В същото време Плейбой не е списание за евтина порнография. Изданието позволява на звездите да позират голи, показвайки ги в шикозен и изтънчен вид. Това е творческата страна на Риана, разкри запознат източник пред вестник Дейли Стар.

Певицата е много заинтересована от офертата, но се страхува, че може да шокира почитателите си, въпреки че вече е позирала разголена, отбелязва БГНЕС. Нейното основно притеснение е, че рискува да отблъсне младите си почитатели, които може да я възприемат като твърде разкрепостена и по-дръзка, отколкото трябва. Риана многократно е позирала гола и е уверена в тялото си. В миналото тя беше снимана с голи гърди, без да й плащат за това. Сега ще спечели над 1 милиона долара за абсолютно същото нещо, допълва източникът, предава Дарик.