lipovon,липовон, липовон цена, lipovon cena, lipovon bulgaria, липовон българия

6
Добави коментар
eros
eros

Цена за 1 кутия Липовон – 50лв. (достатъчна за едномесечен прием) Цена за 2 кутии – 90лв. Цена за 3 кутии – 135лв.   Доставката се поема от клиента и е както следва: До адрес – 4лв. До офис на Еконт – 2лв. >> Офиси на Еконт   Поръчката ви се обработва и изпраща в рамките на деня, в който е направена, като в делничните дни това става до 18:00 часа, а в събота до 13:00 часа. При направена поръчка в рамките на това време – вие си получавате пратката на следващият ден. Поръчки направени в събота до 13:00 се получават в понеделник, а такива направени след 13:00 се изпращат в понеделник и се получават във вторник. След обработване на поръчката ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставка посредством предоставеният имейл адрес или телефон. Доставката се извършва чрез куриерските услуги на фирма ЕКОНТ.

Ние от www.lipovon-bulgaria.com имаме над 21300 Facebook приятели. В страницата ни може да прочетете реални коментари за продукта написани от нашите клиенти!

ВАЖНО!!!

Капсулите са забранени при бременност и кърмене! Продукта може да се приема до два месеца след което се прави задължителна почивка от поне два месеца! Не приемайте Липовон, ако имате проблеми със сърцето, кръвното налягане, черният дроб, щитовидната жлеза и изобщо, ако сте на терапия с някакви лекарства! Разбираме, че всеки иска да изглежда естетически добре и с нормално тегло, но ЗДРАВЕТО Е НА ПЪРВО МЯСТО! Бъдете РАЗУМНИ!