Ковано желязо

1
Добави коментар

Ковано желязо – това е сплав с много ниско съдържание на въглерод и за разлика от стоманата има влакнеста текстура известна като шлака. Исторически погледнато кованото желязо достига своя връх през 1860 г. При производството на военни кораби, железопътни линии, нитове, пирони, тел, вериги, релси, жп съединители, водни и парни тръби, гайки, болтове, подкови, парапети, но след това намалява, когато леката стомана навлиза и става по-достъпна.
Днес много продукти описани като ковано желязо, като предпазни парапети, градинска мебел, порти ,са изработени от мека стомана. Те запазват това описание, тъй като процеса за обработването им се извършва ръчно.

Ние няма пропуснем да ви запознаем и с една от най-добрите фирми за изработка на ковано желязо, която е абсолютен лидер в този бранш. Ето и кратка информация за нея:

Представяме ви ателие, което може да изпълни всякакви интериорни и екстериорни проекти от метал. Това включва ковано желязо и всичко от неръждаема стомана inox. Ателието е специализирано в производството на мебели, огради, парапети, легла, навеси, козирки и още много други. Имат практика да разработват индивидуални проекти за всеки клиент и да ги изпълнят качествено, коректно и на достъпни цени.  Зад дългодишния и богат опит на колектива, КРАЛЕВ има цялостно извършени обзавеждания на магазини, заведения, барове и дискотеки, фризьорски салони, частни домове, офиси и обществени сгради.

Желаете да бъдете техен клиент ?

1. Адрес:

София, ж.к. Овча Купел 2
улица ”Президент Линкълн” 86
тел./факс: (02) 956 00 03
mob.: 0888 510 375
email: [email protected]

Уеб сайт: http://kralev-bg.com

—————————————————————————