Спечелете всеки ден награда от Russell Hobbs

1
Добави коментар
pgp

За да участва в промоцията, участникът трябва да посети онлайн страницата на Russell Hobbs и да попълни регистрационната форма, следвайки съответните указания.

Ограничения: Всеки участник има право на участва един (1) път в рамките на Периода на промоцията. Многократни участия от един и същ и-мейл адрес не се допускат. Всеки опит на участник да се участва повече от един път или от различни и-мейл адреси, профили, регистрации и логини, или чрез други методи, ще доведе до анулиране на регистрациите на съответния участник и до дисквалифицирането му. Дисквалифициране означава, че регистрацията на участника (участниците) ще бъде изтрита и изключена от играта. Използването на автоматични системи за участие е забранено и ще доведе до дисквалификакция. Спонсорът не носи отговорност за загубени, закъснели, непълни, неразбираеми или грешни регистрации, които ще бъдат дисквалифицирани. Подаването на грешна или неточна информация, подадена от участниците, ще доведе до дисквалификация на съответните регистрации.

Потенциалните победители в лотарията ще бъдат уведомени по имейл. Всеки потенциален победител е отговорен за деклариране и заплащане на дължимите данъци за наградата съгласно изискванията на местното законодателство. Ако потенциален победител не може да бъде намерен на посочените от него адрес и телефон за връзка в рамките на 5 календарни дни, той губи правото си да получи съответната награда. В този случай Спонсорът може да даде награда на друг участник, който ще бъде изтеглен на случаен принцип от всички валидни регистрации. Ще има три (3) допълнителни тегления, след които, наградата няма да бъде раздавана. Наградите ще бъдат доставени най-късно до 10 седмици след края на промоцията.

В промоцията ще бъдат раздадени 24 награди електродомакински уреди с марката Russell Hobbs. Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Спонсорът ще раздава по една награда всеки ден в рамките на Периода на промоцията. Всеки участник може да спечели само един път в рамките на Периода на промоцията. Ако има дължими данъци и такси за наградите, те трябва да бъдат заплатени от победителите / участниците.

Победителите ще бъдат изтегляни на случаен принцип от всички валидни и коректно попълнени регистрации всеки ден в рамките на Периода на Промоцията. Победителите се съгласяват техните имена да бъдат оповестени публично.

Краен срок за участие: 24 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.