10-те най-забавни българки за ноември’2012

6
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 09.12.2012

Поп-фолк певицата Галена е най-забавната звезда в България, показват резултатите от класацията „Личност на годината 2012″ на сайта Sin.bg за месец ноември. Звездата е позната с уникалното си чувство за хумор и лекотата на мисълта, с която очарова всички. Според редакторите на портала изпълнителката е спечелила почетната титла не само заради шегите и непринуденото си поведение, но и заради страхотното си умение да забавлява хората в родните нощни клубове по време на свои участия. „Да, Галена винаги разпалва страстите сред почитателите си с хитови песни, кръщни танци и много позитивно настроение, което излъчва“, пишат те.

Виж още: 10-те най-талантливи българки през месец октомври’2012 10-те най-проспериращи българки през септември’2012

Където и да отиде, тя бързо се превръща в център на внимание и душата на компанията, а феновете се радват на всяко нейно изпълнение. През месец август Галена беше избрана и за „Най-влиятелната българка 2012″ в класацията „Личност на годината“. Тогава тя спечели гласовете на потребителите на Sin.bg, благодарение на иновативността и нестихващата си енергия да се захваща с различни проекти, като по този начин влияе както върху музикалния, така и върху модния аспект в родината ни.

На второ място в класацията през ноември пък е друга поп-фолк звезда – Алисия, която през февруари стана „Най-обичана българка 2012″. Трета е страхотната Мария Игнатова, която освен всичко друго през януари беше обявена и за „Най-секси българка 2012″.

В десетката на Sin.bg са още Вихра Петрова (4), Мая Савова (5), Алекс Раева (6), Меги Колева (7), Мария Илиева (8), Нели Петкова (9) и Никол Станкулова (10).

Коментари

коментар(а)