Росен Колев: Ние сме срам за Черно море

2
Добави коментар
yApple

Централният бранител на Черно море Росен Колев остана крайно разочарован от слабото представяне на негови отбор при загубата от Ботев (Вр) с 0:1. Със сълзи на очи, Росен обясни, че няма представа какво се случва в Черно море, но според него вината е само и единствено в футболистите.

„Срам ме е. Не знам защо не се получава. Тренираме, работим здраво, но виждате не се получава. До сега такива моменти аз не помня. В съзнанието ми са останали само хубави моменти от престоя си в Черно море. Не знам защо този сезон така се получава. Но причината е в нас футболистите. Ние сме срам за Черно море. Сега заслужаваме да се приберем пеша до Варна“.

„Остава ни един протоколен мач с Левски, ще се опитаме да играем добре. След което идва дълга почивка и се надявам тогава това напрежение да падне. Дано да играем добре срещу Левски, да не се излагаме поне във Варна. Не мога да си обясня, как другите отбори не си получават заплатите и играят и побеждават, а при нас всичко е наред и пак не можем да се свършим работата“, завърши сърцатият футболист на Черно море Росен Колев.