Хроники на Великия Преход – срещи с Новите Ангели – II част

66
Добави коментар
lubopav
lubopav

 

Продължаваме разговора с вълнуващите герои на Новото време от Варна – Данчето й кристалното ангелско дете Дария. Благодарим за всички прекрасни, развълнувани отзиви след първата част на материала с тях, благодарим за добрите думи и подкрепа. Знам, че много от вас се разпознават в описаните преживявания, мисли и информация, или пък разпознават децата си. Това е съвсем нормално! Децата като Дария са хиляди, може би милиони. Много са и са навсякъде. Всеки един от нас носи част от промените закодирана в ДНК кодовете си, и от нивото ни на осъзнатост зависи дали ще успеем да ги разкодираме и активираме. Знам, че следващите думи могат да подействат точно като катализатор и отключване за много от вас. Знам, че четете този текст не случайно. Знам, че сърцето ви се изпълва с радост, благодарност и съпричастност. Насладете се на тази енергия, топлина, любов и благодарност и ги насочете към нашата светла малка героиня. Мисията й в прехода е съществена, а всяка фокусирана вълна от любов я подкрепя и й дава сили да я осъществи.

– Един от най-интригуващите и нашумели въпроси днес е – какво ще се случи с нас след прехода. Знаем, че отиваме към едни по-високи нива на съзнанието, към пето измерение. Но какво е характерно за този свят там?

В момента вървим към високите нива на съзнанието, но паралелно с това продължаваме на пребиваваме в материята и съпровождащите я изпитания. Но паралелно с тях, трябва да се издигаш в нивата. Колкото са по-големи трудностите които преодоляваш, ти се качваш на по-високи нива. Дария казва – трябва да минем през всички трудности. Самоусъвършенстването ни е безкрайно. Тук в момента се занимаваме с много неща, които са излишни, всички са в една матрица и не могат да видят истината. Но там където предстои да отидем, нещата ще бъдат много по-различни. Ще учим много по-лесно. Това, което в момента е характерно за материални ни свят там няма да ни е нужно. Сега имаме много материални потребности, защото доброволно сме се съгласили да слезем толкова долу в плътната материя, в най-ниските вибрации. Пари няма да ни трябват след време. Храна според Дария ще ни трябва само до определено ниво, а след това ще се храним само със светлина и ще се лекуваме с кристали. Тя това го прави и в момента. Ние вечно се притесняваме за нея, че яде много малко. Но тя казва “Аз ям само това, което наистина ми е необходимо и заедно с това си хапвам и светлина.”

Понякога се случва да се изкуши и да хапне нещо, което не е добра храна и много скоро се появява проблем в последствие – възпалени сливици, или нещо друго. Тя като малка изобщо не искаше да яде месо и животински продукти, но ние я насилвахме. Сега вече свикна и с тези храни и като нещо такова й се яде – даваме й. Но след това задължително ги преболедува изконсумираните недобри храни – кашлица, секрети веднага се появяват – чисти се. Тоест – дори тя се замърсява сега като не яде правилни храни. Но това няма да продължава още дълго. Ще дойде време, съвсем скоро когато ще можем да пречистваме всяка храна със силата на съзнанието си. А след трансформацията няма и да има нужда да чистим нищо, защото всичко ще бъде пречистено. Не знам колко време ще продължи всичко това. То вече тече в момента, процесът е активен. Има хора, които твърдят, че тази трансформация ще продължи още много години. Но аз чувствам точно обратното – че се приближаваме все повече и повече и съвсем скоро ще бъде кулминацията на прехода. С много висока скорост идват големите промени и не ги виждам да се разгръщат тепърва още 20 години.

– Какво е мнението на Дария за ваксините?  

Това е много, много важен въпрос! Не веднъж Дария е казвала “Хора, моля ви, спрете с тези ваксини! Това е невероятно зло!” В момента има много агресивна рекламна кампания за една ваксина за превенция на рака на маточната шийка при жените, която е много, много опасна! Имунната система, всичко се срива с тази ваксина.    
Всичките ваксини които се слагат на децата действат точно така – сриват съпротивителната система на децата. Ние слагахме ваксини на Дария до известна възраст, а тя все се съпротивляваше и пищеше. Накрая ни каза “Господ ще ви накаже, ако още един път ми сложите такова нещо. Ще дойде време и ще разберете.”.
Интересното е, че тя никога не е боледувала сериозно. Всички детски болести, които се изкарват “задължително” при нея не се проявиха. Никакви шарки, нищо. Дария твърди, че е с 12 двойни активни нишки ДНК. И вероятно тези болести тя изобщо няма и да ги преболедува.  Структурата ни вече е различна, не само на децата, но и на възрастните хора. Вече нямаме нужда от тези ваксини, ако изобщо някога е имало нужда от тях.
За ваксините – Дария ги вижда по много интересен начин. Веществата, които съдържат, тя ги вижда като червени точки, които се движат в организма на човека. И тези червени точки се насочват към главата, може би към мозъка. Последствията след ваксини са доказани и са страшни – има деца с епилепсия, деца аутисти, деца с болни крака, всичките жертви на ваксините.

Но и на това вече му се вижда края! Хората стават много по-осъзнати. Вечното домогване за пари, игрите на бялата мафия – вече няма да могат да се развиват по стария начин. Създателят е приготвил много голяма изненада за хората, които си въобразяват, че могат да продължат да ни манипулират и “лекуват” по старите начини. Как се случваше всичко до сега? – Взимат ни още като малки бебета, слагат ни един куп ваксини, разболяват ни и след това цял живот ни лекуват. Цял живот сме абонирани за най-новите изобретения на химията на фармацията, за да върви бизнеса. После какво се случва – вкарват ни в училищата, където всички са в едни и същи рамки, там затъпяваме,  не успяваме да се оправим в живота, страдаме от какви ли не неудачи и психически травми, не познаваме истинския си потенциал, не си вярваме, неуспешни сме. И какъв е изходът – тръгваме пак по психотерапевти и психиатри да ни лекуват. Къде ни е свободата в този шаблон? Може ли някой да каже, че сме щастливи в тези рамки? Дори супер богатите хора – те са много нещастни. Но и много от тези хора също се осъзнават и започват да помагат, да споделят богатството си. Те също ще преминат тази трансформация.

– А кога се очаква точно да се случи според Дария?

Не мога да кажа с точност. С годините се наслагва информация и тя се повлиява от това, което чува. За Дария няма линейно време. Преди като беше 5 годишна ми е казвала, че когато стане на 10г. ще има голяма трансфромация. (бел.р.: в момента Дария вече навършва 10 г.) Според мен е много хубаво това, че никой не може да каже кога и какво точно ще се случи. Защото само така можеш да си истински и непресторен в собствената си вътрешна трансформация, а не да се повлияваш от някакви дати, в които някой ти е казал, че нещо ще се случи. Всеки сам ще реши кога е неговия момент. С всеки наш избор, ние променяме съдбата си.  Мисля, че няма да преминат всички хора. Интересно е, че Дария ни накара да си свалим обеци, накити – всичко, което е от метал. Защото енергиите, които ни отнемат металите са много силни. И по време на тази трансформация, металите ще се трансформират. Ще се редуцират и върнат към първоначалното си, природно, естествено състояние. Може и да не съумеем да ги видим с очите си променени, но те ще се видоизменят.

– Това означава ли, че ще се разрушат жилищните сгради, нали те имат голямо количество метали в конструкцията си?

Това е много резонен въпрос, който всички ми задават. Дария каза да не се притесняваме, че за всичко ще бъдем предупредени навреме и ще се погрижат за нас – всичко да ни е наред. Забавното е, че на много места по света (и това е доказано чрез сателитни данни) има построени специални бункери, дело явно богатите хора, които са решили да се спасяват за края на света. Много дълги, с километри, заредени за няколко години с храна и вода. Голямата ирония е, че тези бункери са метални. Когато Дария разбра за това се изуми и каза “Ама тези хора добре ли са? Защо си причиняват това? Че те няма да могат изобщо да излязат от там”. Или пък – представете си друг сценарий – по някакъв чудодеен начин да успеят да излязат от металните си бункери. Представяте ли си в какава реалност ще се озоват? Те ще се побъркат!  Ще видят съвсем различна реалност – Земята ще бъде в 5то измерение, за което те не са готови, защото вибрират на честотата на плътната материя, на трето измерение.

Но не трябва да се притесняваме за този момент. Дария ни е казала, че ще бъдем изрично предупредени и подготвени. Ако трябва, ще излезем някъде извън жилищните сгради – на чисто място, дрехите ни е хубаво да бъдат от естествени материали, да нямаме никакви метали по нас – ципове, обеци, всякакви украшения. Всички изкуствени материали ще се разпаднат. И това важи не само за дрехи и материали от бита, ами и за храните. Всички изкуствено създадени ГМО храни няма да издържат на този преход, няма да продължат да съществуват.

Това, което вече се знае от много източници ми го е казвала отдавна Дария – че всички планети ще се подредят в една права. Начерта ми планетите и потока обединяваща се енергия. В нея е разковничето. Дария каза, че в момента има всякакви енергии, разфокусирани и разпръснати навсякъде. Тогава (през декември?) ще стане обединението – всичко в едно. Ето ти го колективното съзнание. Това ми го каза много отдавна, опита се да ми го обясни детето. Едва след това тръгнах да търся в книгите и интернет, по всякакви източници информация, тогава попаднах на термина “прецесия”. Непрекъснато търсех потвърждения отвън.

– Добре де, ама това с разпадащите се метали няма ли да бъде болезнено все пак? Има хора с разни импланти, изкуствени ченета, байпаси?

Да, сигурно ще бъде болезнено. Точно затова  много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да се хвърлят напред в непознатото. 5 милиарда ще се върнат, а около 30 милиона ще преминат – според информацията дадена от Сал Ракели. Но това е информация от него, аз не мога да дам такива данни! Не знам!

– Беше споменала, че голямата Хеопсова пирамида е много важна и Дария често я вижда и говори за нея. Даже я беше видяла в медальона, който нося.Каква е нейната роля?

Да, важна е. Дария често говори за голямата хеопсова пирамида. Има кристал на върха й. И кога и как не знам, но този кристал се е активирал. Самият кристал не се вижда на физическо ниво, но на енергийно ниво стои. Ние сме тези, които непрекъснато изпращаме енергия към мястото, където стои кристала и лека полека запълваме тази празнина там. Тази “празнина” всъщност вече е доста запълнена, почти е пълна. Дария казва, че когато се запълни изцяло, тогава ще започне процеса. Възможно е това да стане на 12 декември. Тогава – на 12.12.2012 се затварят решетките.

Не са малко съществата, които искат да ни заблудят. В момента се води истинска битка за душите. Говори се и за неистински чуждопланетни кораби, които ще искат уж да ни спасяват. Говори се, че може да има опити за заблуда, за холограми. Дария гледа да не ни въвлича в мисли и информация за  конспирации. Защото ако оставиш съзнанието си да тръгне в тази посока, ако започнеш да мислиш за тези същности – пак си в капан, с вниманието и страха си ти подхранваш с енергията си точно това. Спасението е само едно и то е вътре в нас, само това мога да кажа – слушайте сърцето си. С Дария говорихме съвсем скоро пак на тази тема и тя каза, че с всеки ще се случи точно това, в което вярва.  Реалността му ще бъде точно такава, каквато човекът вярва, че ще бъде.

– А каква информация има Дария за ДНК?

Тя седна и ми начерта много подробно ДНК структурата ни. Казва, че нашите двойни ДНК връзки са 6 на брой и са непосредствено свързани с функциите на мозъка. Колкото повече нишки ДНК се активират, толкова повече умения ще придобиваме, ще се отвори и третото ни око. Всичкото това според мен ще стане по време на спиралата. Това е нещо, което вероятно няма да се повтори повече. Или поне се случва за пръв път сега. Затова толкова много души искат да се въплътят точно сега. Живеем в най-хубавото време. Дали ще има втори шанс, дали някой ще пропусне великия момент – това не знам. Когато се е взимало решение какво може да стане, на всеки от нас му е дадена Божествената искрица, всеки я носи в себе си, в сърцето си. На всички са дадени равни шансове. Но е дадено и още едно нещо, което е най-голямото и великото – свободният избор. Всеки трябва да направи своя свободен избор – да премине или не. Никой не трябва и не може да се опитва да се меси, да влияе и да нарушава правото на свободен избор. Всеки трябва сам да вземе решението си.

Има си хора, които харесват третото измерение, харесва им твърдата материя, играта на конкуренция, пари и власт, агресията и войната. Те искат да останат тук, в тази реалност и да продължат да трупат такива опитности. Това си е техният избор и той е ОК. Но Дария ми е казвала, че който избере да остане в това измерение, в това ниво, ще преживее истински ад. Няма да има различни планети, на които да се пръснем, ще има просто няколко различни измерения, които ще съществуват тук. И всеки ще избере в кое измерение иска да живее.

– Ти имаш много сериозен опит в разходките между измеренията. Разкажи ни за тях?

За да получа такъв невероятен дар като това дете, то трябва и да се изчистя по някакъв начин, нали? И тъй като аз не ходя на работа и за мен не течеше стандартния процес на изчистване със срещи с други хора, конфликтни ситуации и предизвикателства, трябваше да ми се случи по друг начин. И така през февруари започна нещо много странно при мен. Уж като кръвоизлив, но беше нещо средно между плазма и кръв. Срещнах се и с друга жена, при която е имало подобно изчистване, но само плазма, без кръв. И така, започна се – първи, втори, трети месец.. и все не спира! Правиха ми какви ли не изследвания, изчиствания, но нито една диагноза не се потвърди! Усетих лично, от моя собствен опит как става трансформацията в тялото, как се пренастройва решетката, но само когато сам вземеш избор и поемеш отговорност за него! В началото се опитвах с всички познати способи да си помогна – лекарства, хомеопатия, кръвоспиращи, болкоуспокояващи – но нищо не помагаше! Всички близки и роднини вярваха, че единствения изход е операция. И аз, под въздействие на тяхното влияние, отворих компютъра с намерение да потърся в интернет информация.

Не знам как и какво стана, но вместо да си избера ден за операция, някак се озовах на страница, където се казваше “Ако имате еди-какъв-си проблем, имате нужда от изчистваща програма. Спрете месото и консервираните храни”. Какъв знак! Така и направих – спрях животинските и преработени храни – тези, които отнемат енергия и започнах да се храня с храни, даващи енергия. Това са плодове, зеленчуци, ядки, мед, кълнове, билкови чайове. Аз пих и добавки. И тогава взех решението си! Когато изпратиш ясно намерение и заявиш пред Вселената, че си готов за такава промяна – спираш месото, лекарствата, трябва да си готов да минеш през редица изпитания, преди да се разреши първоначалния ти проблем. Така направих и аз. Още щом заявих, че спирам да давам на тялото си отрови, буквално след 10тина минути започна да тече подробна информация какво точно да правя. И в този момент усетих много мощно енергийно присъствие. Веднага дойдоха.

Родните ми разбира се се притесниха, те всички са свикнали с идеята, че незаменимите хранителни вещества идват от месото. Хората просто не знаят, не са запознати. Дария щом разбра, че най-сетне съм взела решение, само се усмихна и каза “браво, мамо, взе правилното решение”. Каза, че е можела отдавна да ме наведе към вземането на това решение, да ми каже. Но така щеше да наруши свободния ми избор, трябвало е сама да достигна до това решение.

И така, взех си решението и понеже започнах да получавам информация, че изпитанието ще бъде продължително и болезнено, осигурих си да съм сама и на спокойствие у дома. Когато заявиш намерение, енергията винаги се връща за да те провери – колко наистина си готов. В следващата седмица всичко се усили. Кръвотечението стигна до половин литър на ден. И аз на всичкото отгоре все казвах : “Добре де, то чистене, чистене – хубаво, ама до кога ще продължи цялата тази работа?”. И на шега, или наистина, но чух отговор “до сряда”. А сега де.. ама коя сряда? Трудни дни бяха. Във вторник вечерта се озовах в много странно състояние. В един момент имах много силни болки, а в другия не усещах нищо. Сякаш бях изпаднала в безтегловност. Запалих свещ до леглото ми, а от пламъка й на тавана се образува пирамида. Какво се случи тогава и как стана.. не знам. Знам само, че не бях в това измерение. от 21 вечерта до 9 сутринта. Няма болка, няма мисли, няма злоба, няма проблеми – просто ти си в едно с цялата природа, с въздуха, небето, всичко. И нищо не може да те изкара от това състояние. Жалко, че продължи само няколко часа. На сутринта като усетих пак болките, разбрах, че се приключи временното прескачане в пето измерение. Но през цялото време, вечер като си легна усещам много странни боцкания, но не като от метал, ами като кристал. Започна като разгръщаща се решетка от крайниците и постепенно минава към вътрешните органи. Болките продължиха още ден. И точно както беше казано – на другия ден – сряда, всичко свърши, като отрязано с нож.

Разбрах колко е важно веднъж щом си заявил нещо, да изпълниш всичко до край. Само едно нещо да не изпълниш и край – всичко свършва. Явно трябва да минем през такива изпитания, има и болка, има и вътрешни терзания. При всеки е различно. Но за да приемем новото, трябва да се изчистим от старото.

– А какво ще кажеш за всички онези хора, които сякаш са абонирани за всички “популярни” болести и гълтат лекарствата със шепи?

Да повярват в себе си, но истински в сърцето си, да усетят откъде идва проблема, да изберат да минат на по-лек режим на хранене – суровоядство, ядки, мед, зеленчукови супи, да спрат месото. Месото и млечните храни много ни смъкват вибрациите. Но не го правете насила, защото някой отвън ви е казал. Ако ви се яде – яжте. Съзнанието само трябва да стигне до осъзнаването, само трябва да поиска да откаже тези храни. Ако много ви се яде това нещо – изяжте го, Но ако съзнанието ви казва “мога с него, но мога и без него”, значи можете лесно да изберете, вече сте се отървали от привързаността! Тогава по-добре не го правете, не се връщайте към стария начин на хранене.  Аз например имам привързаност към хляба.

Най-хубаво е да се яде хляб от лимец. Лимецът е съвършено чиста храна, без всякакви химикали, без ГМО. Една от малкото, които ще преминат. Много хора искат да я унищожат, защото не е финансово изгодна, защото предпочитат изкуствените храни, злоупотребяването с ресурсите на природата и финансовите облаги от индустрията с храна. Лимецът дава невероятна енергия на хората. Ако можем да минем само на такъв хляб, това ще е прекрасно. Но не трябва да се обработва с метал, а само с камък. Лимецът е защитен. Колкото и да го пръскат с разни аерозоли, нищо не може да му повлияе. Дария казва, че върху него има нещо като безцветен енергиен щит, който го предпазва от негативни влияния. Чрез лимеца ти ставаш проводник на тази енергия.

– Дария, а какво се случва в училището, какво трябва да стане там, за да бъде интересно за децата?

Да има повече физическо, за да са повече свързани с природата децата. Да има повече рисуване, да правят каквото си желаят децата – да играят, да четат – каквото пожелаят. Трябва да им е интересно и да получават знания. Ако ти е интересно да четеш книги като тате – правиш го. Важното е да ти е интересно – така по-бързо получаващ знания.

– А какво е най-глупавото нещо, което правят учителите в училище?

Казват “небето, камъните, водата са нежива природа”. А! А защо небето се движи тогава, като не е живо? Не ми отговориха. Аз нали виждам, че е живо! Аз виждам аурите на всичко. И вашите виждам в момента. Но когато е тъмно, ми е по-трудно да ги виждам и ми се доспива.

– А ние кога ще можем всички да виждаме аурите?

Когато си изберете. Трябва просто да повярвате в себе си и ще стане. Така е и с хората, които са болни, за които ме пита по-рано. Чудиш се как да им кажеш да повярват в себе си. Ами просто им го кажи! “Ако не искаш да се излекуваш – оставям те. Но ако искаш – трябва само да повярваш в себе си.” Първата стъпка е да повярваш в себе си. Втората е да махнеш лекарствата. А третата – да спреш месото. Вътре в месото е стреса на животното като го убиват.

– Ти казваш, че си от Звезда. Звезда чака ли ни? Всички ли ще отидем там?

Звезда откога ни чака.. Да, всички ще отидем там, но не в самото начало. Звезда е чак в безцветното. Преди това има друго.
Мама сега ме пита за планетата Марс. Тя сега е червена. Но не винаги е била така. Преди е била в бяло и синьо. В средата синьо а наоколо – бяло. Лошите нарушиха живота там. Искат да направят същото и със Земята. Но това няма да стане – ние няма да им разрешим. Ние като мислим и правим добро, ставаме едно цяло. И няма да позволим това да се случи със Земята.

– А ти познаваш ли Бог, виждаш ли го?

Ами да, разбира се. Той е светлина, много ярка. Също като лапмата, виждате ли я? Но него не можете да го видите с тези очи. Когато стигнете до Звезда ще го видите. Аз вече съм го познавала. Мноого пъти.

– А ти за пръв път ли идваш на Земята?

Нее, идвала съм много пъти. Нали ти казах – в един живот с теб бяхме сестри, Миналия път бях в Китай, там беше превъзходно. Имаше много дървета и нямаше толкова много метал, както тук. Там има само дърво, всичко е от дърво и слама.

– А помниш ли кога се роди тук на Земята?

Аз не съм се раждала. Аз съм се родила на един и същи ден. Когато съм тръгнала съм се родила всъщност. Когато Господ ми каза да избирам, избирах между много места Не исках София, не исках други места.. накрая срещнах тати. И мама. Така ви избрах двамата, вие се срещнахте и така. Имах тяло от светлина тогава. После Господ ме превърна в бебе. Помня, че там беше много хубаво и топличко и как тати пееше песнички. Аз идвам от тройното безцветно – това е над десето ниво. А твоята дъщеря как се казва?

– Зорница.

Зорница! Това е тройната планета! Тя е от там! По-висока е от мен по енергия! Не си спомня, не говори, защото още не е разбрала дали ти знаеш. Ето така й кажи: “Дъще, аз знам, че не искаш да казваш едни работи, но ми ги кажи спокойно, няма да ти се смея, отпусни се.” И така ще ти разкаже всичко, ама да не се смееш! Май още не си е спомнила…Още й е рано. Аз преди бях тройно безцветно, но после свикнах тук.  Всички сме били тройно безцветно, ама всичко сме забравили. Мамо, мога ли да ти кажа нещо? Докато си говорим така, ние се издигнахме още. Ние повече се издигаме като се събираме така с енергията си. Виждам я енергията в това цвете – в розата.

– Добре де, значи ние всички идваме от това тройното безцветно, слизаме на Земята в плътната материя, за да отидем после пак в тройното безцветно. Защо ни е тази игра, ами не си стоим там?

Това не е игра, не си мислете, че е игра! Така можете да стигнете най-високото ниво, от четвърто до осмо! Чрез изпитанията стигаме до по-високите нива.

– И какво сега, твоята мисия тук е да ни накараш да си спомним?

Разбира се. Господ ако не бях тук, щеше да ми даде по-лесна мисия. И ние си избираме мисията де.

– А след трансформацията ти ще си на по-високо ниво от нас, нали? Ще се виждаме ли тогава, ще можем ли да се гушкаме?

Ама мамо! Сърцето! Гушкането е ето така.. като се гушкаме сме свързани, вътре в нас. Когато се прегърнем, аз съм вътре в мама и я усещам. Когато се свържете така, усещаш кой си бил преди и кой е другият.

– А какво ще стане с телата ни след Възнесението? А храна ще ни трябва ли?

Ние този път тръгваме към Възнесението заедно с телата си. По време на процеса те ще се видоизменят и ще станат по-ефирни. Храна.. там ако поискаш, винаги ще бъде пред теб. Плодове, зеленчуци – каквото си поискаш и когато си поискаш ще го имаш. Ето така. Безплатно. Всичко ще е безплатно. Само че ти ще трябва да дадеш любов. Вместо пари – любов и надежда, вяра. Също като онази приказка. С тези вяра, недежда и любов ще можете да създавате също като Господ. Например можете да създадете ей такава хубава роза.

– Дари, а как да се справят хората със страховете си? Това им е най-трудното.

Забравете ги. Ето така.Аз когато бях на около 7 години, малко се страхувах от смъртта. Но накрая просто си казах “Аз мога, няма да се страхувам, никой няма да ме кара да се страхувам”. И просто спрях да се страхувам. Да ви кажа честно по-лесно е да не казвате тази дума “смърт“, ами да казвате “трансформация”. Това колко бързо става трансформацията зависи само от теб – от това колко вярваш и колко любов имаш. Злото може да ви изчисти по-добре от доброто. Защото като ти дават изпитания, може и да се уплашиш, но накрая можеш да си кажеш “Да, аз мога”, и така да вземеш правилното решение и да качиш по-голямо ниво. Така че не се страхувайте!

– Знаеш ли за какво служи Слънцето?

Слънцето е създадено на нас да ни дава сила, и ние също му отдаваме енергия – така става кръговрат. Енергията която минава през нас е необходима за трансформацията на телата ни от въглеродна основа към силициева. Когато сме заедно и искаме да предадем по-силна енергия към слънцето и колективното съзнание е хубаво да се хващаме в кръг за ръце – така усилваме енергията на любовта.

– А какво още трябва да знаем от нещата, които се случват в момента?

Сега има много земетресения.  Те ще продължават да се случват, това е нормално. И вулкани може да изригнат. Аз ги чувствам всеки път независимо в кой край на земята се случват. Но всичко ще е наред. Едно от последните земетресения които станаха наскоро – в Шабла – епицентъра му е точно там където е била Атлантида. Там има кристали, които се движат. Те в момента се изчистват енергийно.

Атлантида не е в материалното, а е в друго измерение, където скоро ще отидем. Виждам града хем като кристали, хем като енергия – движи се измежду измеренията.
То е като точка по средата на Черно море и там се пораждат звукови вълни. От едната страна е морето, а от другата Варна. През нощта потъва, а при изгрев отива към повърхността на морето. Виждам го само на повърхността като кристален град от светлина. Тепърва ще разбираме още в дълбочина…

– Дари, какво според теб ще се случи с този преход и спиралата за която говориш? Кога ще стане това?

Не знам кога точно. Виждам я спиралата. В нея ще се изчисти всичко. Там ще се отвори и третото ни око. Няма да ви разказвам как, защото ще се уплашите. Но това ще стане. Даже вече сме по спиралата и нещата се случват. Разделечаваме се от хората които не ни трябват. Имаше много които уж вярваха и вървяха заедно, но сега започват да се раздалечават. Тези, които вече не ви трябват се отдалечават от вас. Много от тях са се спряли и дори са се върнали, защото не издържат и ги е страх. Там в петото измерение ще бъде съвсем различно. Няма да трябва да работите, да готвите, да перете. Всичко ще става само с мисълта. Но не с главата, махнете я тази глава. Тя ви дава само неприятности. Сърцето ви дава поуки.

Вече влязохме в спиралата. Много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да тръгнат напред в непознатото. И тук е важно правилото за свободния избор – всеки решава за себе си и трябва да го направи сам. Всеки ще преживее точно това, в което вярва. За всички ще има промяна, нещо ще стане, но всеки ще го преживее по свой различен начин. Няма смисъл да се запасявате с храна и да се страхувате. Най-важното от всичко е колко вяра, надежда и любов носиш в себе си.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: великият преход, Дария от Варна, декември 2012, деца-индиго, изчистване, истината за ваксините, какво ще стане след 2012, квантов преход, край на света, кристално дете, кристалното дете Дария, кристалното дете на Варна, новите деца, пето измерение, свободен избор, свой избор