Най-добрите професионални линии бои за коси

1
Добави коментар
simse
simse

При толкова много марки бои за косa на пазара е трудно да решите коя да изберете. А изборът на боя е важно решение, към което не трябва да се отнасят лекомислено. Първо трябва да решите какъв тип отношения искате да имате с компанията, която произвежда вашата боя. Някои марки определят представители, които да дойдат във вашия салон и да обучат персонала как да използва техните продукти и освен това ще ви предложат възможности за по-нататъшно обучение. Към тези представители можете да се обръщате и за поръчки, както и ако имате някакви проблеми с техните продукти. Някои компании не са толкова ангажирани и няма да ви предложат всичко това, но пък този вариант допада повече на някои собственици на салони. Освен това продуктите на тези фирми обикновено са по-евтини, тъй като не плащате за допълнителни услуги.

Друго важно нещо, което трябва да имате предвид при избора на боя за коса е за какво ще я използвате най-вече. Покриването на побелелите коси ли е най-важно за вас? Или може би търсите марка, която предлага бои с по-дискретен цвят и има силна линия семи-перманентни бои. Прочетете информацията в тази статия, за да откриете коя марка е най-подходяща за вас и вашия салон?

1. Wella Koleston Perfect
Аз обожавам Wella! Линията бои за коси Wella Koleston Perfect непрекъснато се подобрява. Wella предлагат една от най-разнообразните селекции от цветове, а услугите, които предлагат на салоните са едни от най-добрите. Аз харесвам и тяхната линия семи-перманентни бои и наскоро въведената линия Re-lights, чиито продукти действат като тонери, придаващи красота и блясък.

Единственото оплакване, което съм чувала е, че покритието на побелелите коси понякога може да е по-трудно и че трябва да внимавате с червените им цветове, тъй като са изключително ярки и сили, а неутралните им цветове са доста дълбоки и понякога се получават по-тъмни от очакваното. Като имам предвид тези неща и се съобразявам с тях, това е една от моите любими марки бои за коси на пазара.

2. REF Colour
REF Colour е шведска марка професионални бои за коси, известна с доброто покриване на бели и сиви коси. Освен това тубичката боя за коса на REF Colour е една от най-големите на пазара (100 ml), повече от един път и половина по-голяма от други марки, което я прави по-достъпна.

Голямо предимство на марката REF Colour е, че съдържа много малко количество амоняк. Затова тя е нежна към косата и я оставя мека и блестяща. REF Colour предлага 61 нюанса бои за коса, които могат да бъдат поръчани и онлайн.

3. Matrix SoColor
Тази марка боя за коса е любима на професионалните фризьори. Matrix Socolor предлага богати, блестящи цветове, придаващи невероятен блясък. Matrix Socolor отлично покрива бели или сиви коси. Техните цветове са жизнени и дълготрайни, което ги прави много подходящи за фризьори, които често боядисват червени коси.

Matrix разполагат с широка образователна мрежа и осигуряват непрекъснато подкрепа за вашия бизнес и салон.

4. SensiDo
Марката SensiDo е много харесвана, защото предлага много блясък, добро покритие на бели и сиви коси и се продава в удобна опаковка от 60ml. SensiDo не съдържат добавени парфюми и консерванти, което намалява риска от алергични реакции. Не съдържат парафенилдиамин /ПФД/ – един от най-силните алергични дразнители, използван при производството на много бои.