Русенската Мадам към миска на Чолов: Айде да изиграеш два мача след училище!

4
Добави коментар
alkin
alkin

– Къде си, мило?
– На училище…
– Айде да изиграеш два мача после! – казва млада дама с приятен глас на красиво непълнолетно момиче. Ученичката иска да е известен модел, а родителите й не подозират, че вече е приела ролята на компаньонка.

„Двата мача“ са парола за поредните поръчки, отправени от платежоспособни мераклии. Репликите са разменени по телефона, но за зла беда са записани със специални разузнавателни средства по време на разработката срещу Росен Чолов и 23-годишната букерка на модната агенция FH1 – русенката Ралица Любенова, разкриха разследващи, цитирани от „24 часа“.

Двамата вече са над десет дни в ареста, след като в петък специализираният съд в София отказа да ги пусне. Той остави зад решетките и шофьора на Чолов – 25-годишния Пламен Кирилов. Според спецпрокуратурата тримата са участвали в група, предлагала момичета за секс. 16 от тях са разпитани. Амбициите на обвинението са да докаже, че са жертви на трафик.

Красавиците обслужвали ботагаши не само в София, провинцията и Косово, както вече се разбра в съда. Те пътували и до Италия и Турция, за да радват баровци в луксозни хотели или къщи. Най-скъпи били миските – за някои от тях клиентите давали 4000 евро на ден. Иначе обикновената тарифа за вечер у нас била 400-500 евро.

Клиентите, които били по-ларж, давали щедри бакшиши. Парите се делели фифти-фифти – половината за агенцията и половината за красавицата, твърди обвинението. Не всеки мъж с дебел портфейл обаче можел да си поръча момиче – трябвала му препоръка от друг, проверен клиент.

Доста непълнолетни момичета напирали да стават модели. Някои дори ходели в офиса на агенцията с родителите си. Ралица ги посрещала, правели им снимки. Предложенията за сексуслугите идвали по-късно на четири очи. Моделките били убеждавани, че „големите“ пари не са в ревютата. Те обслужвали клиентите доброволно, не е имало принуда и заплахи.