Да помогнем на Цани

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Казвам се Цанко Недев и съм на 30 години. През 1997г. претърпях травма на гръбначния стълб и останах парализиран от кръста надолу. През 2003г,. след безброй лекарски грешки и недоглеждания и плахите опити на рехабилитаторите да проходя отново , се наложи спешна животоспасяваща – ампутация на десният крак.

До 2011г. всичко беше наред, докато през ноември трябваше да ме приемат по спешност в болница, за да се направи операция на мястото на ампутирания крак и се отстрани проблема. Изписаха ме за домашно лечение (с отворена рана с разрез 12 см ).

След по малко от година постъпих в същата болница и още вечерта бях опериран. Изписаха ме на 7 мия ден поради изтичане срока на клиничната пътека. Назначиха ми домашно лечение и за тези рани. В момента съм с 4 броя рани, лекувани от майка ми.

Тъй като България не разполага с лечебни заведения, които са специализирани в лечението на подобен тип рани, потърсих възможности за лечение в чужбина. Наш познат намери специализирана клиника в Германия за лечение на травми, рани причинени от контузия на c6-c7 (прешлени). След изпращане на снимки на раните, клиниката изпрати оферта и гарантира излекуване на раните .

Благодаря ВИ за отделеното време и разбиране . Банкова сметка в ЦКБ: IBAN: BG24 CECB 9790 4082 6926 00 SWIFT: CECBBGSF Титуляр на сметката: Цанко Николаев Недев Tелефон за контакти: 0886 929 287 – Mая Недева Документи: