Андреа – най-добрата тв водеща сред музикалните звезди

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В края на месец ноември Меломан.бг попита читателите си: Коя музикална звезда се справи най-добре като водещ в „Лигата на необикновените“?

Харесай страницата ни във Facebook

Две седмици певци и певици събираха вашата подкрепа, за да стигнем до категоричния извод, че Андреа се е справила най-добре като тв водещ.

Русото изкушение, което замени Слави Трифонов на 18 септември, получи цели 23% от гласовете на всички участници в допитването.

Втора остана Ивана, която гледахме на 29 май, с 18 на сто, а трети, с равен резултат – звездното семейство Дони и Нети (04 септември) и Галена (30 октомври) с по 16.4%.

След тях остана Миро, който беше водещ на 23 октомври, с 11.5% от вота, шеста е Емануела (20 ноември) с 8.2 на сто.

Изненадата в гласуването дойде от Кали, която от началото на новия тв сезон е водещ на собствено предаване по TV7, но която с изявата си в „Шоуто на Слави“ от 03 юли събра подкрепа от едва 6.6%.

Без нито един глас остана Устата, който се пробва като водещ на 02 октомври.

В края на годината започваме с издирването на най-големия поп-фолк хит на 2012 г. И, ако в световната музика най-силното парче за отминаващите 366 дни безспорно е „Gangnam Style“ на Psy, то у нас думата ще имате вие.

Гласувайте на воля в анкетата в дясно до 01.01.2013 г., а обобщените резултати очаквайте във втория ден на новата година.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It