Свежа Коледа с Subway и Coca Cola

2
Добави коментар
pgp

Наградите ще бъдат раздавани на следния принцип:

Всеки клиент на ресторанти Subway, който е направил покупка на 2 десет сантиметрови сандвича и една безалкохолна напитка, получава правото да изтегли карта от специалните урни. Ако клиентът избере карта с моментна награда, той печели играчка-камионче на Кока-Кола. Ако клиентът не е избрал карта с инстантна награда, той трябва да изтрие скреч полето на картата и да регистрира номера в специалното приложение на страницата на ресторанти Subway България във Фейсбук и да разбере дали и какво печели. Ако клиентът печели шапка или часовник, той трябва да въведе своите имена, телефон и адрес за доставка. Ако не печели шапка или часовник, името на клиента бива включено в томбола за три ваучера от SportDepot.

Томболата за трите ваучера на стойност 100 лв. от SportDepot ще се проведе на 07.01.2013. Изтеглените имена на победителите от томболата за ваучери ще се публикуват на 08.01.2013.

Наградите са, както следва:

12 500 Кока-Кола камиончета, 100 шапки, 50 часовника и 3 ваучера от Sport Depot на стойност съответно 100 лева.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне или съхраняване на награда на участник, който не е предоставил адрес за доставка или е предоставил грешен такъв.

Спечелилите награди, ще получат наградата си безплатно, чрез куриерска фирма най-късно до десет дни след обявяване на печелившите на Фейсбук страницата. В случай че на посочения от печелившия адрес няма никой, който да приеме наградата, куриерът ще остави уведомителна бележка от кой офис на куриерската компания спечелилият може да получи наградата си.

Краен срок за участие: 06 Януари 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.