Smirnoff Midnight Circus ти носи парти награди

1
Добави коментар
pgp

Участник в Играта може да бъде само физическо лице, навършило 18 (осемнадесет) години, което е дееспособно. Учасникът, спечелил Голямата награда, има право да покани със себе си само физически лица, навършили 18 (осемнадесет) години.

За участие в Играта участникът използва своята регистрация във Facebook.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всеки, който, в периода от 28.11.2012 г. дo 31.12.2012 г. приеме общите условия и правила на играта,  потвърди, че има навършени 18 години като хареса страницата във Facebook на Smirnoff Bulgaria избере и покани приятели за персонажите Барман, Фокусник, DJ, избере ефект на партито, сподели страница от системния прозорец с бутона „Share/Сподели“, попълни регистрационната форма с актуален e-mail, име и фамилия, отговарящи на  вписаните в личната им карта и се регистрира за участие в томболата с двете си имена и e-mail за горепосочения период, има право да участва в игра за спечелването на една от НАГРАДИТЕ.

Седмични награди:

Комплект за коктейли- 10 бр. (комплектът включва : чанта за съхранение, бостън шейкър, мерителна чаша, бар лъжица, цедка и мъдлър) Тонколонки – 10 бр. (Logitech Stereo Speakers z120)

Голяма награда: Частно парти за 10 (десет) души- 1 бр.

Партито ще бъде проведено на 26-27 януари 2013 г. във вила/къща, близо до населеното място на Печелившия, наета от Организатора, специално за целта. Организаторът осигурява наем на локация, парти-аксесоари, храна, музикална система, фотограф, промотър-магьосник и барман. Организаторът не поема транспорта на печелившия и неговите придружители.

Краен срок за участие: 31 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.