Ирина Флорин откри собствена изложба

1
Добави коментар
yApple

Изложбата без съмнение е ново и много любопитно артистично амплоа на Ирина Флорин, която демонстрира иновативен подход към класическата живопис. Представените произведения имат за основа творби на световни майстори на четката. За тяхната реализация в близо 20 композиции са използвани най-съвременните дигитални технологии за полагане на цветен печат с мултимилионни цветове върху класическите естествени материи коприна и кадифе.

Композициите на Ирина Флорин са вдъхновени от едни от най-чувствените картини на известни художници като Климт, Реноар, Ван Гог. Техните емоционални платна естествено си кореспондират с добре подбрани творби в стил арт-нуво.

Вижте снимки от откриването >>

Без да пренебрегва музиката, която е нейната основна страст, в последните години Ирина Флорин навлезе в сферата на дизайна с поредица от свои артистични колекции, посветени на дамската красота, в които категорично доминира нейният усет към изящното.

Едва ли има по-подходящо време от представянето на най-новите творби на Ирина Флорин от навечерието на светлите празници в края на годината. Нейните композиции по естествен начин напомнят за уюта и топлината на дома.

Изложбата „Кадифена коледна магия“ на Ирина Флорин е отворена за широката публика от 11 декември до 15 януари 2012 г., без вход.

Вижте снимки от дома на Ирина Флорин >>
Още снимки на Ирина >>