„Всички искат да спят с Чанинг Тейтъм“

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Аманда Сийфрайд е работила с много красиви мъже, но има един по-специален, който се е издигнал на върха на списъка й.

„Чанинг Тейтъм беше невероятен. Той е звезда“, каза 27-годишната актриса в януарското издание на InStyle за победителя в класацията на „Пийпъл“ – „Най-сексапилният мъж за 2012“

„Всеки иска да спи с него, а единственият човек, с когото той иска да прави секс, е съпругата му, Джена Дюън-Тейтъм. Той е най-лоялният съпруг“, заяви тя.

Но докато Чанинг и Джена са успели да намерят щастие в брака си, вместо да бъдат в светлината на прожекторите, Сийфрайд признава, че не е толкова щастлива.

Чанинг Тейтъм с жена си, актрисата и бивша моделка Джена Дюън-Тейтъм, на кинонаградите на MTV, 3 юни 2012 г.

„Работата е там, че аз не мога са се срещам с никого, без таблоидите да го изкарат като сериозна връзка. Гадно е! Например аз и Джош Хартнет бяхме приятели и излизахме заедно. Всъщност не правя секс с всеки мъж, с когото излизам“, сподели тя.

Наскоро Сийфрайд си партнира и с Ан Хатауей в последната екранизация на „Клетниците“. За ролята, която Ан изпълнява, е трябвало да отреже косата си и да се подложи на драстична диета.

„Със сигурност и аз щях да направя същото – каза Сийфрайд за косата си. – Но вероятно не бих отслабнала или напълняла за роля, защото доста държа на здравето си. Ще си изгубя ума.“ 

Клетниците излиза по кината у нас на 1 февруари 2013.