LED телевизорът Philips 47PFL6907 получи награда от iF product design

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

TP Vision обяви, че телевизорът 47PFL6907 – един от най-новите модели LED Smart TV на компанията Philips спечели престижна награда от iF product design. Според Род Уайт – един от директорите на TP Vision, наградата е голямо признание именно заради усилията, които се полагат по отношение дизайна на продуктите на Philips. “ С нашата серия от LED телевизори 6900 ние създадохме уникален и смислен дизайн, като се целим да постигнем и дадем на потребителите три основни неща, от които те се нуждаят: отлична производителност, изключителна свързаност и съвременен, ориентиран към всеки вкус дизайн“

 

Philips 47PFL8907 е с много изчистен дизайн – дисплеят му е обгърнат с фина рамка с много тънък слой полиран алуминий, а красивата, въртяща се хромирана стойка е в унисон с телевизора и спомага за перфектното му вписване в интериора. Моделът освен красив е и с отлични технически характеристики – притежава разкошна картина в 2D и 3D режим, Ambilight Spectra 2 фонова подсветка, съвместим е с MyRemote App Philips за мобилните устройства, базирани на Android и iOS. Функцията дава възможност да прегледате справочника на програмите на таблета или смартфона, докато гледате телевизия. Няма да пропуснете нито едно предаване – можете лесно да го запишете на някое от вашите смарт устройства. Допълнителните функции, като лесно въвеждане на текст, управление на силата на звука и управление на програмите, както и изпращането на снимки, видеоклипове или музика към телевизора, превръщат смартфона или таблета в интелигентно дистанционно управление.

 

„Наградата за дизайн за нашата PFL6900 серия телевизори е отлична мотивация да продължим да следваме и държим на нашия отличителен подход към дизайна“, каза Мартен де Врийс, изпълнителен директор на Vision TP. „Следващата година ние планираме да разширим гамата от телевизори без рамка, като ползваме в повечето модели висококачествени материали. Ние ще продължим да фокусираме върху неповторимият, изтънчен дизайн“.