Конкурс за коледни картички

1
Добави коментар
pgp

Мили приятели, остава по-малко от месец до Коледа. Коледното настроение на всички се засилва, навсякъде започват да се продават всякакви весели и шарени елхи, играчки, гирлянди и всякакви неща, свързани с Коледа. Блестяща и невероятна коледна украса се вижда на много сгради. С една дума по всичко личи, че веселият празник е все по-близо. Затова и ние от Az-deteto.bg решихме, че вече е дошло времето да пуснем нашия традиционен конкурс за коледни картички. Затова запретвайте ръкави, взимайте боичките и листовете, лепило и картон, станиол и всякакви други подръчни материали и рисувайте своите уникални, неповторими, усмихнати и пъстри коледни картички – за всеки, когото обичате и за участие в новия конкурс на Az-deteto.bg – за коледна картичка!

Изпратете ни снимка на вашата неповторима картичка на имейл [email protected] до 15-ти януари 2013 г., като не забравите да напишете в писмото със снимката на картичката и своите имена, възрастта си и града или селото, в което живеете.

Всеки участник може да участва с до 3 картички и естествено за най-хубавите ще има и награди – творчески комплекти от книжарница „Слънчоглед“. Най-хубавите снимки на коледни картички ще публикуваме на сайта.

Краен срок за участие: 15 Януари 2013

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.