ВИДЕО: Изкуство от захарен памук

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Захарният памук е едно от чудесата на детството. Получава се сякаш от въздуха, приема причудлива форма, топи се в устата и носи моментална радост. Всички деца обичат да ядат захарен памук!

Но май не всеки може да го прави. След като изгледахме едно конкретно видео, печално осъзнахме, че родните „майстори“ на захарен памук всъщност не са никакви майстори. Дори не са занаятчии. През всички години, в които искрено се захласвахме по въпросното лакомство, те са ни предлагали безформени захарни продукти, понякога оцветени, но по-често скучно бели. Тогава ние не знаехме, че чудото захарен памук може да се превърне в изкуство. Е, време е да просветим и вас. Силно се надяваме сред читателите ни да има хора, които могат да правят захарен памук, да прочетат този текст, да изгледат видеото и след време да станат автори на истинска революция в захарния детски свят.

Ще се убедите, че когато човек има желание и способности, за същото време, за което се оформя скучният безформен роден захарен памук, може да се създаде нещо много по-оригинално и със сигурност – привличащо повече клиенти. Вижте видеото и се постарайте да не слюноотделяте прекалено много.