Скандал: Сидеров харчи луди пари за секс-воаяж с любовнитацата си Гаджева

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Банка изхвърли 20 000 лева на боклука

2015-04-09 21:33:05

„Атака“ и ВМРО си мериха килограмите и комплексите в НС

2015-04-08 16:48:06

Лидерът на разпадащата се националистическа партия “Атака” Волен Сидеров е решил подобаващо да сложи край на собствената си политическа кариера, подарявайки една ултра луксозна ваканция на любовницата си Деница Гаджева.

Той и сътрудничката му, която е с 30 години по-млада от него, били на любовен воаяж в супер скъпия хотел на Париж за пет дни – Ле Морис. В неговите покои отсядат само нефтени магнати от Саудитска Арабия. За доста холивудски звезди обаче той е недосегаем, предвид космическите цени на услугите, които предлагат там. 

Скандалът се разрази от екрана на предаването „Паралакс“ снощи, където разследващи журналисти показаха фактури от петдневния секс-воаяж на партийната двойка Сидеров-Гаджева, пише Бесове.  От тях става видно, че само трансферът на Сидеров и Деница от летището и обратно с лизумина на хотела струва 1 712 евро без ДДС. Една нощувка в апартамент в Ле Морис е 1 100 евро без ДДС. Общата сума за петте нощувки е 14 808 евро. Любовната двойка ползвала още всевъзможни екстри, между които впечатление прави т.нар. ежедневно „почистване на апартамента“ срещу цена от 700 евро. 

Съратниците били в хотела от 28 ноември до 4 декември. Интересно е, че на 2 декември апартаментът е бил почистван два пъти за по 700 евро. 

„Под понятието почистване хотелиерите прикриват поръчана сексоргия или масаж от същия род“, твърдят родни представители от бранша.

Тъй като депутатът и водач на Атака Волен Сидеров получава заплата само като народен представител, трудно би могъл да докаже произхода на парите, с които си позволява подобен лукс, докато в свободното си време у нас баламосва пенсионерите колко е загрижен за тях от екрана на своята телевизия Алфа. Вероятно това са народни пари, които партията получава от държавата във вид на субсидия за издръжка на структурите. 

От СКАТ – ТВ се надяват прокуратурата и Сметната палата да се самосезират. От медията са убедени, че разходите за това луксозно пътуване надхвърля много повече тези 30 000 евро, намеквайки за похарчените пари в обикалянето на бутиците и  локалите, самолетните билети и други екстри, които със сигурност надхвърлят 50 хиляди евро.