Жани Желязков замина за Катар

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Волейболистът на волейболния отбор на Левски Волей Жани Желязков замина за Катар, като евентуално може да заиграе в тамошното първенство.

 

Очаква се младият диагонал на „сините“ да облече екипа на Катар Спорт (Доха), като договорът ще е до края на сезона. Волейболистът отпътува вчера от София, като днес му предстои първа тренировка с новия му отбор.

 

„Има принципна договорка по всички условия на контракта. Но докато не подпише, да кажем, че Жани временно е на проби“, разясни за BGvolleyball.com бащата на „синият“ състезател – Николай Желязков.

 

Така волейболистът става третият левскар, който изявява присъствие в Катар за настоящия сезон. Националите и братя-близнаци Георги и Валентин Братоеви вече бяха част от местния Ал Райан за световното клубно първенство в Доха.

 

„Не спираме никой, стига да има добра оферта. Нека момчето се развива“, коментира отпътуването на Жани треньорът на Левски Волей Мартин Стоев, който в последно време заложи за важния пост диагонал на завърналият се след травма Костадин Стойков.

СНИМКА: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG