Блог за системи за сигурност

1
Добави коментар
2bstonefree
2bstonefree

Posted: 29/09/2013 in Системи за сигурност

Нормално е технологиите използвани в системите за сигурност да намират широко приложение в специалните полицейските части. Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 29/09/2013 in Новини

Axis Communications навлиза смело на пазара на системите за контрол на достъпа, представяйки своя последен продукт- контролер за врата с вграден уеб-базиран софтуер. Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 28/09/2013 in Новини

Компаниите Sony Electronics Security Systems и Next Level Security Systems обявиха че стартират общо решение за облачно-базирано видеонаблюдение- IPELA CLOUD. Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 26/09/2013 in Новини

Убиеца Арън Алексис

ФБР пусна в YouTube видео от охранителните камери от масовото убийство извършено от 34-годишният бивш морски пехотинец Арън Алексис. Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 22/09/2013 in Системи за сигурност

Водещата компания за компоненти за видеонаблюдение D-Link обяви старта на съвместно сътрудничество с NETAVIS(фирмата производител на софтуерната платформата Observer4 за сървърно базирано управление на системи за видеонаблюдение с интегрирани функции за видеоанализ). Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 21/09/2013 in Системи за сигурност

Противниците на технологията за разпознаване на човешки лице от камерите за видеонаблюдение представят в следния клип ефективни начини за противодействие:
Прочетете остатъка от публикацията »

Posted: 13/09/2013 in Системи за сигурност

Бързото развитие на технологиите използвани в системите за видеонаблюдение, повдигна въпроса за това дали тази технология не отнема твърде много от гражданските ни свободи. Но сравнявайки за и против охранителните камери на обществени места, ползите несъмнено са повече. Прочетете остатъка от публикацията »