Спечелете всяка седмица подаръчен комплект Jivaeri Tsipouro

1
Добави коментар
pgp

Всеки, който, в периода на играта след като приеме общите условия и правилата на играта,  потвърди, че има навършени 18 години и хареса страницата във Facebook на Jivaeri Ouzo (СТЪПКА 1), Натисне бутона Създай Jivaeri Ципуро (СТЪПКА 2), кликне върху гроздовете и натисне бутона Продължи напред (СТЪПКА 3), Кликне върху кошницата с гроздовете и натисне бутона Продължи напред (СТЪПКА 4), Кликне върху една бутилка Ципуро и натисне бутона Продължи напред (СТЪПКА 5),  Сподели страница от системния прозорец с бутона “ Сподели“ (СТЪПКА 6) и  попълни регистрационната форма с актуален e-mail,  име и фамилия, отговарящи на  вписаните в личната им карта (СТЪПКА 7), като по този начин се регистрира за участие в томболата с двете си имена и email за горепосочения период, ще участва в игра за спечелването на един брой от следната НАГРАДА всяка седмица: Подаръчен комплект Бутилка Jivaeri Tsipouro 500мл с чаша.

На регистриралите се  участници  в периода на играта, Организаторът предоставя възможност да спечелят   НАГРАДИ –  всеки петък в периода на играта на лотариен принцип ще бъдат определяни по 3 (три) участника, които ще спечелят награда – бутилка Jivaeri Tsipouro с чаша.

Участието в играта е безвъзмездно и Играта не е обвързана с покупка на стоки или услуги.

Приемането на настоящите Правила е задължително условие за участие в Играта и участникът се задължава да ги спазва и доброволно предоставя данните си в тази връзка.

Участник, спечелил една Награда, предоставяна от Организатора, не може да участва в играта  по тегленето на всички останали награди през остатъка от играта.

Краен срок за участие: 10 Януари 2013

Победители

Йордан Андонов

Николай Цонев

Димитър Димитров

Беатрис Янева

Иван Гарагушков

Ина Пейчева

Бисер Божков

Гичка Челебиева

Ivalin Sulkovski

Tonya Stratieva

Добри Делев

Иван Макавеев

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.