Сексът става по-горещ с… Камасутра видяна 4990 коментари 0

3
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Добрият секс със сигурност помага за развитието на една щастлива и стабилна връзка. Сексолозите отдавна твърдят, че най-важният критерий за пълноценен секс е… правилната поза.

Но макар в сексологията да има няколко десетки пози, самите двойки използват само няколко, които са им най-удобни. А и някои пози от Камасутра не могат да бъдат изпълнени дори от гимнастици.

Най-разпространените пози са мисионерската, когато мъжът е отгоре, позата „ездачка“, когато жената е върху мъжа, а също страничната поза.

Смята се, че тези пози са най-удобни за повечето жени, които иначе са много претенциозни в избора на позите. Не е тайна, че жените по-трудно и бавно стигат до върховното удоволствие. И удобството е едно от условията за женския оргазъм. Сексолозите например твърдят, че оргазмът при жените ще е по-ярък, ако женските крака са на топло или поне са стоплени.

Разбира се, най-предпочитаната поза е, когато партньорите са лице в лице. Така те могат да се гледат и да поддържат интимния си контакт с целувки, предаде БГНЕС. Някои предпочитат да гледат „половинката си“, за целта използват огледала в спалнята или избират такива пози, които може и да не са много удобни, но носят удоволствието от гледането на любимия.

Не се отказвайте обаче от предизвикателствата и новите пози, съветва sex-news.ru. Това придава острота на усещанията. А това е много полезно при семейните двойки или продължителните връзки, при които сексът става еднообразен. Ще бъде много възбуждащо и интересно, ако все пак опитате някои пози от Камасутра, може пък да си харесате някои от тях.