100 Kila пусна цензурирана версия на новия си сингъл

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Скандалният рапър 100 Kila си наложи автоцензура и издаде „чиста“ версия на превърналото се в Интернет феномен парче „Аз съм 6″.

Харесай страницата ни във Facebook

Преработената песен е подходяща за излъчване по музикалните телевизии като в новия вариант на хита шокиращите изрази са заменени с неутрални думи.

Песента с припев „дреме ми на *** за тебе и тебе“ била предвидена като релийз насочен единствено към сайтовете за видеосподеляне, но след като се превърна в тотален хит с над 1 000 000 гледания за една седмица, интересът към нея от страна на всички телевизионни канали рязко се повишил.

Сега проблемната част е заменена с фразата „целувки за тебе и тебе“. Самият 100 Kila коментира лаконично новия припев на парчето: „Направих цензурираната версия за феновете на телевизионната кутия“.

Освен със стилна черно-бяла визия, „Аз съм 6″ изненадва и с нетипичен за рап музиката ритъм от DJ DIAMONDZ, с когото 100 Кила възнамерява да работи ексклузивно по бъдещи проекти, първият от които е съвместно парче с Дичо и софийската хардкор банда Vendetta.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It