Спечелете луксозен президентски стол

1
Добави коментар
pgp

Не пропускайте шанса да участвате в играта ни „Да се запознаем“, чрез която имате шанса да спечелите изключително изящен и елегентен офис стол Carmen 6013 в цвят по избор! Знаем, че с повечето от вас се познаваме добре и отдавна, но често се оказва, че дори добри познати имат какво още да научат един за друг :). Затова ви приканваме да участвате в тази игра, в края на която чрез жребий един от вас ще спечели нашата страхотна награда. За да участвате, моля, изпълните следните стъпки:

1. Харесайте фен страница на Биттел във Facebook.

2. Открийте страницата ЗА НАС на сайта www.bittel.bg и като коментар под техния пост споделете своето мнение за представянето на фирмата. Ще бъдем благодарни за всеки положителен и/или градивно-критичен коментар и препоръка. Ще се радваме да разберем какво още бихте желали да научите за нас – може би информация къде могат да се намерят предлаганите от „Биттел“ стоки или повече информация за различни инициативи и проекти, които инициираме или в които участваме? Какво друго бихте желали да прочете в нашето представяне?

Право на участие в жребия имат авторите на всички коментари, които отговарят на посочените по-горе условия. Играта е отворена за участие през целия месец декември. Всички коментари от предните постове на играта са включени в жребия.

На 28.12.2012 г. след 15:00 часа, чрез жребий, ще изтеглим името на печелившия. Предварително благодарим за активността и се надяваме да си бъдем взаимно полезни! 🙂

Краен срок за участие: 28 Декември 2012

Победители
И така, днес огромен повод да почерпи има Manuel Simeonov!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.