Писмо до дядо Контрабанда

1
Добави коментар
pgp

За да участвате в играта, трябва да станете фен на Facebook страницата на The Voice Radio & TV, да напишете писмо до Дядо Контрабанда и да се регистрирате чрез трите Ви имена, адрес, и‐мейл и телефонен номер. След като минете през гореспоменатите стъпки и автоматично споделите че сте играли на играта, ще може да участвате в състезанието и да спечелите една от наградите на Дядо Контрабанда.

Играта ще продължи в рамките на три седмици до края на 2012г., като всяка седмица ще бъдат обявявани по трима победители. Всеки един от тях ще получи една от седмичните награди, които са кецове, тениска и слушалки.

Победителите ще бъдат избрани от сформирано за целта жури с участието на представители на магазини Contrabanda и The Voice Radio & TV. Техните първи имена ще бъдат публикувани във Facebook фен страниците на Contrabanda и The Voice Radio & TV, а първо и второ име ще може да се прочетат в секция „Победители“ от апликацията.

Печелившите участници ще бъдат уведомявани в рамките на 5 работни дни чрез и‐мейла и/или телефонния номер, който са посочили по време на регистрацията.

Получаването наградите може да се осъществи в магазини Contrabanda.

Краен срок за участие: 05 Януари 2013

Победители
Ето ги и късметлийте, които спечелиха подаръци от Дядо Контрабанда:

Слушалки печели Петьо Гюдюлев, прякор James van Storm, кецове печели Асен, прякор Minazzz, тениска печели Сашо, прякор Блек,

„Свежарка“ спечели слушалки; „Седемте Джуджета“ спечели кецове, „Тоник“ спечели тениска!

Тениска печели YO! Слушалки печели NATALIZA! Малчо – печели кецове!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.