Повелителка на зимата с шапките на Ivet.bg » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Искате да бъдете модерни и през студените зимни дни? Не забравяйте да заложите на един от любимите аксесоари през мразовития сезон – шапката, защото тя е красив финален акорд на визията, допълвайки цялостното излъчване.

Освен това носи усещане за комфорт и топлина, което ни е така необходимо, когато температурите са ниски. Различните видове шапки подчертават чертите на лицето, затова е важно да изберете модел, който ще „дорисува” вашата осанка и ще отговаря напълно на индивидуалното ви усещане за стил – елегантен, спортен, авангарден или артистичен.

* Шапки от колекции есен-зима 2012/13 година на: Christian Dior (1,2), Louis Vuitton, Blugirl, Roberto Cavalli

Незаменимият зимен аксесоар придава различно настроение на аутфита. Може да заложите на шикозна пухена шапка или елегантно бомбе, ако обичате изтънчената стилистика. Топли плетива с декорация от камъни и панделки, носят закачливо или женствено настроение. Шапките тип ушанка ще ви топлят независимо от ниските градуси, а моделите с помпони са за тези от вас, които носят детското в себе си.

През студения сезон знаменитостите често допълват своя стрийт стил с различни модели шапки. Почитателки на топлия аксесоар са Лейтън Мийстър, Нина Добрев, Черил Коул, Джесика Алба и Риана.

Българският онлайн магазин Ivet.bg предлага разкошна колекция шапки, които ще ви помогнат да се превърнете в модни повелителки на студената зима. Дамите могат да открият богатство от плетени модели, шапки от еко кожа или пух.

Предложенията на Ivet.bg грабват вниманието с красиви детайли като флорални мотиви, пандели, камъни или интересни зимни щампи. Селектирахме за вас чудесни предложения в различна стилистика от новите артикули на Ivet.bg.

Не забравяйте, че истински добрият стил, е този, който ни кара да се чувстваме комфортно, а правилният аксесоар е този, който гарантира добрия стил!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

На шопинг тур за мъжки подаръци

На шопинг тур за дамски подаръци

На шопинг за парти аксесоари

Нейно величество дантелата!