Гласувайте за вашия фаворит във Фейсбук!

7
Добави коментар
piliondel
piliondel

Градът
  Пловдив

Гласувайте за вашия фаворит във Фейсбук!

PlovdivWeek на 18/12/2012, 12:28

Снимка:

Скъпи участници в конкурса на plovdivweek.com, първият етап от нашата инициатива приключи успешно. Получихме над 130 есета не само от Пловдив, но и от всички краища на България. Благодарим ви за интереса, творческата нагласа и позитивните послания, които отправяте чрез текстовете си.

Както обявихме в самото начало на конкурса, всички есета ще бъдат качени на фейсбук страницата на plovdivweek.com, а нашите читатели, вашите близки и приятели, както и всички останали любители на словото, ще могат да се запознаят с тях и да гласуват за текстовете, които са ги впечатлили най-силно. Есето, събрало най-голям брой гласове на страницата на plovdivweek във Фейсбук, ще получи наградата на читателите.

Междувременно авторитетно шестчленно жури ще оценява есетата. В него влизат: Нина Бахчеванова – управляващ съдружник на рекламна агенция „Pic Media“, Светлана Димова – управител на печатница „Print & Press Media“, Елеонора Пенева – писател, Силвия Костадинова – преподавател в ОУ „Душо Хаджидеков“, Илияна Караланова – редактор в сайта plovdivweek.com, и Катя Стайкова – дългогодишен журналист и PR специалист, собственик на PR агенция „Ви Фор Ю“.

Водещ критерий при оценката ще са креативността и нестандартното мислене на участниците. От значение ще бъдат също правописът и доброто боравене с езика.

Желаем ви успех!

Тагове:
пловдив
конкурс
награди
градът
коледен
участвайте

1 коментар(а) към „Гласувайте за вашия фаворит във Фейсбук!“

Ели – 2013-01-09 13:51:19
Много интересни теми за конкурса, а и наградите са страхотни! Много ми се иска и аз да участвам, но не съм сигуна дали може, защото живея в София, а не в Пловдив. Искам да питам може ли да участват и ученици, които не са от Пловдив и неговия район? Благодаря!

Коментирайте новините