“Станция Нова“ се мести в TV7

4
Добави коментар
mignews
mignews

Водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов, основатели на продуцентска компания „Междинна станция“, и Витомир Съръиванов напускат Нова телевизия и се местят в TV7. Мая Костадинова („Код: Криминално“) и Валентина Войкова („Хрътките“) от bTV Action също отиват конкурентите. „С екипа на „Междинна станция“ взехме решение да преустановим съвместната си работа по някои от проектите на продуцентската къща“, се казва в становище на Нова Броудкастинг Груп.

Паралелно TV7 съобщи, че „Специалистите“ и „Станция Нова“ на „Междинна станция” се присъединяват към програмата й от 2013 г. „Междинна станция“ продуцира и „Всяка неделя“ с Кеворк Кеворкян по Нова тв, но единствено това предаване остава там. Иван Христов и Андрей Арнаудов се завръщат на екран с шоуто „Сблъсък”, което се очаква да тръгне в ефира на TV7 до средата на февруари. Тогава ще се излъчва и “Станция НОВА”. Медията и продуцентите подготвят и риалити.

От 7 януари Витомир Саръиванов, който бе главен редактор на Big Brother  последния сезон, става водещ на сутрешния блок на ТV7 заедно с Мая Костадинова. Миа Сантова (Уикенд с Миа Сантова по ТV7) и Валентина Войкова ще водят централната емисия новини в новия канал News7.