Ибрахимович: Меси играе като на ”Плейстейшън”

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Златан Ибрахимович
Сн.: EPA/БГНЕС

Голямата звезда на френския Пари Сен Жермен – Златан Ибрахимович, разкри, че би дал Златната топка за 2012-а година на Андрес Иниеста.

Причината според шведа с босненски корени е, че Иниеста спечели Европейското първенство с Испания и се представя страхотно с екипа на Барселона. Ибра- Кадабра обаче разкри, че големият фаворит е Лионел Меси.

Голямата звезда на новобогаташкия Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович разкри избора си за „Златната топка“. Топнападателят има право на вот като капитан на Швеция.

„Гласувах за Иниеста, защото спечели Европейското първенство и върши невероятна работа в Барселона. Очаквам той да спечели наградата“, довери Ибра пред BellNSPORT, цитиран от испанските медии.

„Големият фаворит е Меси. На индивидуално ниво е най-добрият в света, но не само той играе в Барселона“, напомни 31-годишният шведски стрелец.

„Какво трябва да направиш, за да спечелиш „Златната топка? Да вземеш Шампионската лига? Няма нито един играч от Челси в топ 3. За Меси казват, че е най-добрият в света, че играе като на „Плейстейшън“. Който казва друго, не разбира нищо от футбол. Иниеста обаче спечели Европейското първенство. Кристиано стана шампион в Испания. Не знам какви сметки правят гласуващите за наградата“, призна Златан.

Носителят на приза ще стане ясен на 7 януари.