Преслава парадира с бакшиша си

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Обществена тайна е колко тлъсти хонорари взимат за всяко свое участие поп-фолк дивите у нас. Собствениците на заведения се надпреварват да ангажират популярните дами, а те, от своя страна, си знаят цената.

Наскоро в. „България днес” съобщи, че за участие на новогодишно празненство Преслава ще захрани банковата си сметка с 50 хиляди лева. Тя е поканена да посрещне 2013 година във Велинград, където обаче ще поддържа доброто настроение по време на купоните в три хотела.  

В задачата се пита: Защо тогава Преси показно държи тази столевка, докато пее на свое участие във варненски клуб преди няколко дни? Вероятно някой фен й е бутнал бакшиш и тя не е съумяла да прибере парите другаде. И все пак, певицата изглежда направо екзалтирана от щедрия бонус. Може би пък столевката не е една…

Нима не е под достойнството на някой с космически хонорари да парадира без свян с всяка подхвърлена банкнота? Преслава демонстративно държи подаянието цяла вечер. И дори е фотографирала този сюблимен за нейната кариера момент.