Риана и Крис Браун се разделиха

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Явно на Риана и Крис Браун не им е писано да бъдат заедно. Вчера певицата сподели в социалната мрежа, че е сама и това определено не ѝ харесва.

Всичко беше прекрасно. Двамата постоянно се появяваха заедно на събития, барбадоската публикуваше провокативни снимки с нея и възлюбения ѝ в леглото и какво ли още не. 

Вчера обаче певицата обяви публично, че е сама, след като публикува картинка с текст и своя образ. Твърди се, че причината за тяхната раздяла е фактът, че Крис Браун не може да бъде само с една. Наскоро рапърът беше заснет как палува в Париж със съмнителни девойки. Друг „инцидент”, който е разстроил барбадоската, е обядът на партньорът ѝ с бившата му изгора Каруче в Дубай. Припомняме ви, че тя бе зарязана преди време от него именно заради РиРи.  

Явно все пак Риана не е чак толкова разкрепостена, колкото ни показва ежедневно. Тя държи на моногамията и не може да приеме мъжът до нея да се забавлява с други жени. Очевидно решението ѝ да даде втори шанс на Крис не се оказа чак толкова правилно. Нека не забравяме, че рапърът е все още и на социална пробация, след като през 2009 година преби жестоко певицата. 

Оказа се обаче, че Риана бързо е намерила начин да се утеши. Още същия ден научихме, че скандалната певица си е подарила за Коледа чисто ново имение в Калифорния на стойност 12 милиона долара. В новия си дом РиРи се радва на седем спални, девет бани и двадесет паркоместа. Със сигурност Крис Браун няма да дели тази огромна къща с барбадоската.

Кой казва, че кариерата ѝ върви към провал? Очевидно, щом има възможност да си направи подобен подарък, е доста далеч от фалита. За съжаление се оказва, че подобна дистанция я дели и от щастливия семеен живот.