[Press Release] VIVACOM с безплатна проверка на сметка, включени минути и мобилен интернет

2
Добави коментар
user888
user888

[Press Release] VIVACOM с безплатна проверка на сметка, включени минути и мобилен интернет

Мобилните клиенти на оператора вече могат да проверяват текущата си сметка, оставащите им минути към всички направления, SMS-и и

данни през телефона си.

От този месец VIVACOM разширява възможностите на безплатното си меню за проверка на месечните задължения през телефона. С набиране на *123#, клиентите на мобилните услуги на оператора вече могат да проверяват всеки един от параметрите на избрания от тях план – сметка, минути, трафик за мобилен интернет и т.н.

Безплатната услуга може да се ползва по всяко време и предоставя информация за текущата сметка на потребителите, за оставащите минути към всички дестинации, които пакетът им осигурява (мобилна и фиксирана мрежа на VIVACOM, други мобилни и национални мрежи, международни мрежи), включените минути в роуминг или към група номера, споделени минути, използваните SMS, MMS и данни за пакетите с мобилен интернет. Клиентите, които имат включени добавки към основния си план, също могат да проверяват колко от екстрата, която ползват, им остава до края на месеца.

С набирането на *123# на екрана на телефона се появява интерактивно меню с опции за различни проверки. Достатъчно е потребителят да въведе номера на желаната опция и отново да натисне бутона за набиране, за да получи информацията за състоянието на параметрите по своя план. Търсената информация се визуализира веднага на екрана на телефона.

Услугата е достъпна за всички клиенти на мобилните програми на VIVACOM и работи с всички модели мобилни телефони като не са необходими никакви допълнителни настройки или активиране.

Тагове: Vivacom, включени минути, мобилен интернет, сметки