9-годишно момиче проглежда в навечерието на Коледа

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Тази събота, 22 декември, от 20 ч. „Предай нататък” по bTV ще разкаже още три много емоционални и трогващи истории. Първа пред камерата на предаването ще застане 6-годишната Мариела от Дупница, която наскоро е изгубила баща си и за чиято смърт детето се обвинява. Втората история е на Слави и дъщеря му Весела, която преди 5 години е изнасилена брутално от група мъже. В този момент Весела е на 20 години, бременна в осмия месец. След тази случка 20-годишното тогава момиче става неадекватно.

И за финал, точно преди Коледа, Наталия и екипът ще сътворят едно голямо чудо за 9-годишната Цвети от село Павел, пред чийто очи са се случили поредица ужасяващи събития – първо дядото на момиченцето се самоубива, а след това приятелят на майка й разбива халба в главата й. В резултат на това събитие Цвети загубва зрението си. Как точно Наталия и екипът на предаването помогнаха на тези три почернени семейства, ще видим на 22 декември от 20 ч.

В последното за първи сезон и за тази година издание на предаването екипът е подготвил кратка ретропсекция на историите, излъчени от неговия старт на 5 ноември досега. Как се е променил животът на героите и как техните истории са докоснали сърцата на хиляди хора, готови да помогнат кой с каквото може, ще видим на 29 декември от 20 ч.

И не само това! Последната среща на екипа за тази година ще бъде с Дора, която 20 дни след смъртта на мъжа си научава, че е бременна в четвъртия месец. Голямата дъщеря на Дора – Весела, живее и работи в Германия и не успява да се прибере за погребението на баща си поради липса на пари. Сега майка й мечтае да са заедно поне в деня на раждането на нейното братче. Ето как в навечерието на Новата година зрителите на bTV и „Предай нататък”ще станат съпричастни към появата на един нов живот!