„Лидъл“ с нов магазин в София

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

София. В края на годината Лидъл България откри своя 12-и магазин в София. Той се намира на бул. „Александър Стамболийски” 196 и с него общият брой на обектите на веригата стават 63 в 36 града на страната.

„Изключително сме щастливи, че имаме възможността да посрещнем клиенти в нов квартал на София, с което се надяваме да направим още по-приятно пазаруването при нас на хора от различни точки на града.“ коментираха от компанията по време на откриването.

Новият филиал ще обслужва клиенти на площ на търговска зала от близо 1200 кв. м. В него, типично за концепцията на „Лидъл“, могат да бъдат намерени пълната гама от продукти, които се предлагат във всички магазини на веригата.

Преди коледните и новогодишните празници „Лидъл“ прави атрактивни предложения за своите клиенти. Могат да бъдат намерени традиционни за празничната трапеза продукти – точени кори за баница с късмети, постни лозови сарми, готови салати, месни деликатеси и много други, но не са забравени и нови стоки с по- различен произход и качества – например страхотна селекция от френски вина, марков алкохол на невероятни цени, европейски луксозни артикули от различни стокови групи и т.н., а от веригата обещават и още изненади.

„Радваме се на добър клиентски интерес . Той се дължи в голяма степен на интересните предложения, които хората не могат да намерят при никой друг конкурент като вид, доказано качество и толкова атрактивна цена.” допълниха от компанията.