Мобилтел ЕАД/Mtel

1
Добави коментар
stoqn40to
stoqn40to

С над 5,5 милиона клиенти и повече от 3500 служители Мтел е най-успешният телеком оператор в България.

Портфолиото на компанията включва продукти и услуги, които я позиционират като водещ оператор в страната, предоставящ цялостни телекомуникационни решения като:

Висококачествена мобилна услуга
Пълен пакет услуги за дома – цифрова телевизия, домашен телефон и високоскоростен интернет
Пълен пакет услуги за офиса, богато портфолио от корпоративни решения и възможности за предлагане на иновативни партньорски услуги
Мобилен интернет в най-бързата 3G мрежа в България

В областта на корпоративната социална отговорност политиката на компанията е дългосрочна и последователна и следва световните тенденции. Мтел се ангажира с подкрепата и реализирането на множество инициативи и проекти в три основни сфери – развитие на обществото, опазване на околната среда и отговорност към служителите си. Едни от най-големите и успешни проекти в тази насока са дарителските кампании 1788 и Мтел Грант. В резултат на многобройните вътрешни инициативи и добрата социална политика по отношение на служителите всяка година компанията получава награди, които я утвърждават като един от най-добрите работодатели в страната.

Професионалните практики в областта на човешките ресурси превръщат компанията в едно от най-привлекателните работни места в страната. Авторитетни организации като БАУPЧР и БФБЛ определят Мтел като модел на подражание в политиката й към служителите и през годините получава редица признания за политиката по възнаграждение и мотивация, за своята социална отговорност и за програмата „Управление на таланти“.

В компанията работят хора с различен опит и образование. Това са както млади специалисти, които сега започват професионалната си кариера, така и експерти в своята област с доказан и дългогодишен опит в различни сфери – маркетинг, продажби, финанси, телекомуникации, информационни технологии и др. Компанията оценява предимствата у всеки кандидат: образование, професионален опит, допълнителна квалификация, езикови и компютърни умения, личностни качества.

Мтел има дългосрочна и доказана във времето политика за развитие на своите служители чрез създаването на различни програми и обучения, които да изграждат необходимите професионални и ръководни умения. Доброто възнаграждение и бонусна система, свързана с личното представяне, е допълнителен стимул за всеки един служител. Като социално отговорна компания не само към обществото, но и към своите служители, Мтел предоставя различни възможности и дейности, с които всеки служител може да намери за себе си баланса между работа и личния живот. 

Всяка година компанията дава възможност на млади и талантливи хора да се потопят в ежедневния ритъм на телеком бизнеса и взема активно участие в редица кариерни форуми в цялата страна, организирани с цел подпомагане професионалната реализация на студенти и дипломирали се млади специалисти.