Как да си направим супер гривна – Edna.bg

0
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Защо не се бях сетил/а досега

Снимка:
pinterest.com

Чудесно е, когато на пръв поглед неприложими материали в модно отношение всъщност се оказват съвсем на мястото си, за да ги превърнем в поредица от ефектни и нестандартни бижута. В конкретния случай ще ви запознаем с многообразните форми на аксесоарите от гайки, които ни спечелиха със свежата си и лесна за постигане визия.

Снимка 1

Снимка 2

Единственото необходимо нещо за целта ни са шепа гайки (плюс корда или тънка метална тел), с която да ги закрепим една за друга (снимка 1). За съединяване на двата края на гривната е най-бързо и удобно да използваме цветна връв или някаква лента, а по-изобретателните могат да потърсят някоя ненужна гривна вкъщи, да вземат металната й закопчалка и да я прикрепят към новата „направи си сам“ придобивка.

По същия описан начин лесно ще нанижем и доста симпатично колие (снимка 2) или открояваща се гривна, но този път, украсена със златисти гайки (снимка 3).

Снимка 3

Снимка 4

* За последния пример от (снимка 4) ви предлагаме и кратко видео как стъпка по стъпка да стигнете до вида на бижуто от въпросния фотос.