Хотел във формата на анус

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Както всички забутаняци, които са израствали в дигиталната ера, ние сме изгледали едно доста сериозно количество от странни клипове и снимки, въпреки това мрежата продължава да ни изненадва с находките, които намираме в нея. Точно за едно от тези неща ще стане дума сега.

Представяме ви CasAnus – истински хотел, реално място, на което можеш да отседнеш. Нещото, което прави CasAnus уникален, обаче е това, че сградата има формата на човешки анус или по-скоро на цялостен модел на дебелото черво, който завърша с дупчица. Става още по-хубаво, защото хотелът-гъз се намира на едно красиво местенце в Белгия, разположено на малък остров между Антверпен и Гент във Фландрия. Колкото и да не ви се вярва, това е самата истина и снимките го показват.

Колкото повече го гледаме този хотел, толкова повече формата му започва да ни прилича на една друга мъжка анатомична част. Не се и съмняваме, че сте си помислили за далак… Не сме сигурни обаче кое е по-добре – идеята, че спиш в анус или тази, че ще прекараш нощта в „мъжка наденица.“

Отвътре като че ли неприятното усещане се губи и хотелът изглежда малко по-нормално, но силуетите на кръвоносните съдове по стените и за секунда не ти позволяват да забравиш къде се намираш. Всъщност белите стени май не оправят нещата, даже напротив – получаваш усещането, че дупето е боядисано отвътре с бяла боя. Ние сме сигурни, че ако се разтърсим хубаво, ще намерим такива клипчета в мрежата. Нямаме никакви намерения да го правим обаче, както май и не ни се отсяда в дупето-хотел.

Задната част на зданието пък прилича на гъба…

…ако я гледаш отблизо обаче, разбираш, че това не е никаква гъба, а чист сфинктер.

Въпреки че хотелът буквално представлява мястото, където слънце не огрява, съдържателите му твърдят, че CasAnus е идеално място за почивка и отдих. Природата около ануса пък била чудесна и имало много диви животни. Една нощувка в екстравагантния хотел струва нищо и никаквите 150 долара.