Активатор „ТИТАН“ за жива и мъртва вода

16
Добави коментар
dekoff
dekoff

Какво е активирана вода?

Активираната вода, получавана чрез електролиза, е вода, която придобива съвършено нови свойства и се превръща в ефективно действуващо, екологически чисто средство за профилактика при редица болести. Областите на приложение на активираната вода непрекъснато се увеличават, а хората я наричат „жива“ и „мъртва“ вода.

Д-р доц. Петрас Шибилскис споделя – „Още от 1980 г. използувам активираната вода за различни цели, като популяризирам използуването и в рамките на своите сили, консултирам интересуващите се, участвувам в предавания по радиото и телевизията, пиша статии и изнасям лекции за активираната вода. Мисля, че в тази област съм натрупал немалко знания и практика, убедил съм се нееднократно в ефективното действие на активираната вода и в нейната безвредност. През всичките тези години не е отбелязан случай активираната вода да е навредила някому, въпреки че са я използували стотици и стотици хора във всяка възраст, …виж повече>>>

София, 1324 п.к.18 тел. 0887 188 169

Активатор за жива и мъртва вода ДА 3М

„ТИТАН“

Вие сте на правилното място, в правилното време!

Здравето не е даденост, то е приоритет и постоянство. Както се казва -„По-добре богат и здрав, отколкото беден и болен“. Колебанието е загуба на време и здраве. Всеки има право на избор – да избереш да си здрав или да се предадеш и оставиш на случайността. Ако сте от хората решили да действат, тук е мястото да го направите-не утре, не после, а СЕГА! Изборът е Ваш!

Интервю с инж. Г. Деков относно активатора и действието на активираната вода.

Филма ЧУДОТО!

Изследвания и действие на активираната вода.