HAIRAGAMI код PRO-0028 професионален уред само за 5лв. Промоцията ще продължи до изчерпване на количеството!!!

2
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

12/21/2012

0 Comments

 

Hairagami купи сега само за 5 лв !!!

код PRO-0028

Хубавата прическа е нещо, на което можем само да се възхищаваме! А пък и начинът, по който носим косата си издава настроението и състоянието ни в момента! Страхотно е всеки ден да имаме различни прически и да караме другите да се учудват на креативността на фризьора ни! Но, ако трябва за всички наши хрумвания и идеи да ходим на прическа, то скоро ще обявим фалит… Магическа пръчка, вместо магическа четка за коса нямаме… но затова пък можем да имаме нещо друго,  наистина вълшебно!

С аксесоар за коса Hairagami създавате перфектни кок прически и опашки, прически за сватби, както и прически за офиса. Един безкраен брой прически са в ръцете Ви. Просто увивате и щраквате и вече сте с нова модерна прическа. Лесно, бързо и ефектно!

Описание:

Продуктът е приложим за дълги коси Клик система Продуктът е покрит с мек материал – не драска, не боде, не скубе косата. Бързо и лесно използване – само за 5-6 секунди и малко фантазия се сдобивате с нова прическа Захващането на косата е здраво и стабилно – дори и при бягане и фитнес новата Ви прическа няма да се развали Не напряга и не дърпа косата, стои леко и удобно Възможност за над 20 различни модела прически, нужно е съмсем малко фантазия, за да измислите нови такива

Нова визия само за секунди с аксесоар Hairagami за коса от онлайн магазин www.asafashion.com само за 5 лв.

Промоцията ще продължи до изчерпване на количеството!!!