Уфологът Иван Лазаров: Извъземни са дялали колоните в родопския Белинташ

1
Добави коментар
yApple

Качването на луната е било само полититика. Армстронг въобще не е стъпил на нея, а всичко е направено със специални декори в Холивуд. Малката стъпка на американския космонавт на луната е само една голяма заблуда за човечеството. Тази ерес изрече в ефира на Нова телевизия в следобедно предаване уфологът от Русе Иван Лазаров.
 “Не вярвам в качването на луната”. Това каза известния уфолог Иван Лазаров и допълни, че качването на луната е станало в някое от големите студиа на Холивуд. Не признава, че американското знаме се е вяло там, най-малкото защото на спътника на Земята няма атмосфера.

Уфологът не вярва и в извънземни. “ Те не са извънземни, а околоземни”. Той твърди, че околоземните са високо технологична цивилизация, която е разбрала, че ще има катаклизъм на земята и са се изнесли някъде около нея. Според Иван Лазаров тази информация знаят само специалните служби на големите държави.

В България има едно място на юг, нарича се Белинташ, където има огромни каменни колони, тежащи тонове, обработени с нови технологии. Това е правено от околоземни, населяващи нашата земя.

Русенецът, който с големите си мустаци се представя за Филип Тотю шесто поколение, е върл враг на екстрасенсите. “Няма екстрасенси, има добре смазана машина за правене на пари”, убеден е уфологът./БЛИЦ